Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co grozi ?

SумвιαN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Yo, po Angielskim poprostu wyszedlem ze szkoly i wsiadlem do busa i pojechalem do domu.( ale lekcje sie nie skonczyly, jescze mialem wf )
Czyli ucieklem z lekcji.

Co mi grozi ?
Jestem w GImnazjum

Opublikowano

Grozi Ci kastracja jąder ;_; A tak na poważnie to minusowe punkty lub nauczyciel zadzwoni do twoich rodziców ,ale jeżeli to był twój 1 raz to raczej ci daruje.

bez gif

Opublikowano

Wiesz co Ci grozi nic. Nauczyciel może Ci najwyżej powiedzieć czemu Cie nie było albo Ci wychowawczyni uwage wstawi ale raczej skończy się na paplaninie.

Opublikowano

Chyba pierwsza ucieczka ze szkoł tego ludzia xD

btw

Nic nie grozi tak jak wszyscy pisali ew jeśli masz ostrą nauczycielke to przypał w domu ale pewnie to oleje i jak gdyby nigdy nic 

smite-SkoczekPL , Drejk

Combat Arms-Baxiu11

2i03s51.png

Opublikowano

Krzesło elektryczne, chyba, że dobrego prawnika wynajmiesz, ale wątpię, zrobiłeś to z premedytacją. Czekaj na łaskę prezydenta, tylko to Ci pozostało.

4961814087238241191981.png

Opublikowano

Widzę trzeba być fajnym i uciekać z wf, a potem jak już w domu to nagle przerażony XDDD

top@ nic, miej wyjebane jak każdy gimbus.

Opublikowano

Hardkorowo lecisz wagary w drugim tygodniu szkoly xD Na twoim miejscu przeczytal bym statut szkoly I nie chwalil sie takimi idiotyzmami. -.-' Wagary wagarami ale życie gimbusa I chwalenie sie tym na forum dla normalnych ludzi (nie sugeruje ze jestes niepelno sprawny I tak dalej). Jesli chodzi o to czy cos ci grozi to Bóg cie ukara!

Opublikowano

Żeby uniknąć kary nie idź jutro do szkoły, zapomną...

--

Nic Ci nie grozi, co najwyżej zapytają gdzie byłeś/czemu poszedłeś...

Opublikowano

Zależy od twojego wycho jak ja uciekałem to wycho miał wywalone na mnie wkońcu najwieksza srednia w klasie była. Ale jak cała klasa poszła z 4 lekcji to już było cieżko byliśmy tyrani przez każdego nauczyciela :) Ale jak by dyra się dowiedziała to cieżko by bylo xD po tygodniu luz mielismy xD Ale tydzień cięzki był , ale ocen się złapało dobrych i złych xD Zemsta 5 nauczycieli [ w tym wycho  i koledzy jego najlepsi ] To co się działo u mnie w szkole jak dyry nie było poezja xD [ zajęcia dodatkowe ] xD

Piękne czasy szkoły :)

Opublikowano

Czekałem na rok szkolny, by śmiać się z niektórych tematów w dyskusjach xD

Nic Ci nie grozi, jakieś upomnienie, ewentualnie gadanina z wychowawcą. Po prostu dostaniesz uwagę czy tam punkty minusowe. 

Opublikowano

Dlaczego uciekłeś z lekcji wf-u? Nie lubisz mnie?

Daje ci minusa za ucieczkę.

Pozdrawiam,nauczyciel wf-u.

a tak na poważnie tylko godzina nie usprawiedliwiona :P 

Opublikowano

Zależy od gimnazjum, jakby się czepiali to możesz puścić ściemę, że miałeś na kartce zwolnienie, ale wychowawcy nie było a jesteś nowy i nie ogarniasz jeszcze :P

Opublikowano

Yo, po Angielskim poprostu wyszedlem ze szkoly i wsiadlem do busa i pojechalem do domu.( ale lekcje sie nie skonczyly, jescze mialem wf )

Czyli ucieklem z lekcji.

Co mi grozi ?

raczej nic wielkiego

Jestem w GImnazjum

no to już powazniejszy problem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...