Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

C++

damian120796

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam miałem kiedyś ten błąd j jakoś go naprawiłem nawet zrobiłem o tym krótki poradnik i teraz nie wiem jak to naprawić wbiłem rano ale beta of a klient się tez problemu włączył a teraz ...

post-398350-0-55429200-1410452733.png

Opublikowano

Nie pomogło..tu jest ten stary poradnik http://www.mpcforum.pl/topic/1023556-tut-microsoft-visual-c-runtime-library/#entry8526463 tylko ze on nie działa na beta a jeśli ktoś może to niech z bety wyśle plik World of Tanks - Common Test

Opublikowano

Z netem 1 mb mogę pomarzyć jak da ktoś rade to niech wyśle ten plik proszę.

Opublikowano

Z netem 1 mb mogę pomarzyć jak da ktoś rade to niech wyśle ten plik proszę.

Skoro udało Ci się go raz pobrać, to i uda się drugi. Wystarczy szczypta cierpliwości. 

Opublikowano

Raczej wystarczy myśleć wystarczyło pobrać  launcher ten 5 mb co się bete pobiera zainstalować w innym folderze  i wkleić plik do folderu z beta i działa....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...