Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nauczenie sie jezyka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

league sharp jest posane w C#

chcial bym sie go nauczyc zeby samemu pisac male skrypty np. do anivi. mam 18 lat i jestem dosyć kumaty. mogl bym poswiecic na to okolo 4h dziennie. Jak najlepiej sie go nauczyc? wydaje mi sie ze najlepiej zaczac od przerabiania czyiś skryptow, wprowadzac w nie deobne zmiany i testowac je w grze. a potem wykombinowac wlasny wedle szablonu czyjegos skryptu. Są jakies slowniki w internecie do tego jezyka? wiem ze pewnie napiszecie google.pl i brain.exe ale zadaje te pytania na komorce bo wlasnie wracam z pracy i po powrocie chcial bym sie od razu za to zabrac z3by nie tracic czasu na szukanie informacji. Na koniec dodam ze jak by ktos ogarniety w temacie chcial mi udzielić malych lekcji bede wdzieczny.

Opublikowano

Rly, żeby nauczyć sie tego języka potrzeba co najmniej roku tak by zrobić dobry kalkulator ale sam nie wiem, polecam kupić se dwie takie grube książki ew zapisać sie na kurs ale żeby skrypty robić to chyba cza infe studiować xD

Opublikowano

pisanie skryptow wcale nie jest takie trudne jak mowia koledzy wyzej, filmy na youtube, przerabianie prostych skryptow np. do katariny, postaci bez skillshootow ani zaawansownej mechaniki jak np alistar

Opublikowano

Z tym że do pisania skryptów opanowanie całego C# nie jest potrzebne ponieważ te wszystkie skrypty są do siebie podobne i opierają się na tym samym różnią się tylko mechaniką zasięgiem postacią itp.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...