Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Allods Czy Runes Of Magic

Niktos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tam mi się nudzi że pogrzebałem trochę w necie (na temat MMO) i znalazłem 2 fajne gierki Allods Online i Runes of Magic.

nie wiem którą grę najpierw ściągać bo i jedna i druga wydaje się fajna.

Czytałem w komentarzach z stron o MMO i jedni mówili że Allods jest lepsze od Runes of magic a inni wręcz przeciwnie dlatego zastanawiam się którą wybrać.

Ci którzy grali w Allods niech powiedzą jej +(plusy) i -(minusy) A Ci którzy grali w Runes of Magic niech także podadzą jej wady zalety plusy i minusy .

Chodzi mi mniej więcej o postacie,zwierzaki(o ile są) mounty(to na pewno jest) itp.

Czekam na Wasze opinię na temat tych gier

Sory za błędy (o ile jakieś są)

Dziękuje (Dobranoc)

Jak coś nie ten teges to poprawie (próbowałem pisać poprawie by każdy mógł to zrozumieć)

AAA i żeby nie robić kolejnego tematu to dajcie mi przepis na świece dymną bo ostatnio z kolega znaleźliśmy garnek i i rozpaliliśmy ognisko i zaczelismy rozpuszczać wosk i jak sie rozpuścił to wwalilismy 60 g saletry prawie tyle samo cukru (chyba z 5-10 gram mniej) 1 łyżkę sody no i wszystko git ale jak wosk się rozpuścił to myśleliśmy że to jakaś woda i ją do ogniska a tu(JA PIERDOLE) taki ogień(chyba zjebaliśmy przy tym ze dalej mieszaliśmy saletrę z cukrem pudrem bo wosk wrzał czyli ponad 100 stopni) ale trochę tam zostało tego woska no i jak podpaliliśmy to nic nawet się nie paliło (świeca) nie wiedzieliśmy o co chodzi no bo wszystko tak jak na filmiku i DUPA!!!

Więc proszę o jakiś dokładny przepis na świece dymną

Sory zapominałem w tytule dodać o tej świecy ;(

no i jeszcze który ep mangi Bleach to odcinek anime np 350 ep bleacha to 264 odcinek

http://www.xat.com/chat/room/90601143/ jak komuś nie chce się pisać posta to niech wbije mi się nudzi 24/7

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...