Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ikony Shurimy

TrakerPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, czy dostane ikonki po przegraniu 5 pierwszych gier a potem wygranych 10 ?

1361565342-U334301.png

By Maxiu

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Opublikowano

Każda wygrana się zalicza na stronie musiałem poczekać z parę godzin żeby nagrody odebrać.

Why don't presidents fight the war?
Why do they always send the poor?

System of a down - B.Y.O.B "2005"

Pomogłem ? - daj [+]

Opublikowano

Każda wygrana się zalicza na stronie musiałem poczekać z parę godzin żeby nagrody odebrać.

Ja po wygranych 3 i 1 odrazu miałem :v Po prostu odświeżyłem strone z nagrodami i kliknelem znaczek obok 

1361565342-U334301.png

By Maxiu

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Opublikowano

na turcji odrazu po wygraniu meczu mogłeś odebrać ikonki

Opublikowano

A ktoś z was dorwał tą ikonkę za jeden raz wyniesionego w twoim teamie i ani razu u przeciwników? Bo mam lekkiego mindfucka z tym, bo mam... Ale nie wiem jakim cudem. :D

Opublikowano

A ktoś z was dorwał tą ikonkę za jeden raz wyniesionego w twoim teamie i ani razu u przeciwników? Bo mam lekkiego mindfucka z tym, bo mam... Ale nie wiem jakim cudem. :D

Ja wyrwałam. :3 Wiesz, masz na to jeszcze 11 dni i jestem pewna, że trafisz na taką drużynę która będzie ogarniała. 

Opublikowano

Ja wyrwałam. :3 Wiesz, masz na to jeszcze 11 dni i jestem pewna, że trafisz na taką drużynę która będzie ogarniała. 

Ja mam tą ikonę, ale problem w tym że nie mam pojęcia jak ją dorwałem. :D Bo miałem tak mega lagi że przez pół gry byłem off. ;/

Opublikowano

klikasz odbierz na tej stronie

http://promo.eune.leagueoflegends.com/pl/shurima/game-mode/#rewards

i masz ikonke od razu po grze. nie musisz wygrac pod rzad meczu, wystarczy dana ilosc zwyciestw.

co do tej ostatniej ikonki, to dzis troche potryharduje, moze sie uda ja zgarnac. raz bylo blisko, ale akurat sie ziggs obudzil i ultem zabral buffa:c

Opublikowano

klikasz odbierz na tej stronie

http://promo.eune.leagueoflegends.com/pl/shurima/game-mode/#rewards

i masz ikonke od razu po grze. nie musisz wygrac pod rzad meczu, wystarczy dana ilosc zwyciestw.

co do tej ostatniej ikonki, to dzis troche potryharduje, moze sie uda ja zgarnac. raz bylo blisko, ale akurat sie ziggs obudzil i ultem zabral buffa:c

Uważaj bo zauważyłem dziś, że Trynda zaczyna być banowany. Yasuo zresztą też.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...