Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę Moderatorem Forum IP.Board.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
O mnie: 
Mam na imię Mateusz. Liczę 17 Wiosen. Mieszkam w Lesznie Wielkopolskim. Na co dzień bawię się Grafiką. Niestety swoją przygodę zacząłem niedawno i prace nie są na wysokim poziome. Na co dzień gram również w klubie piłkarskim, któremu poświęcam dużo czasu, bo zależy mi na nim. Słucham Rapu, muzyki House. Kiedyś zaciągnęło mnie Youtube do nagrywania odcinków, lecz po krótkim czasie niestety odpuściłem i przestałem nagrywać.[bardzo mało czasu] Teraz wspieram znajomego, który nagrywa odcinki i z odcinkiem na odcinek filmy wychodzą mu lepiej. Lubie również spotkać się z przyjaciółmi i razem się zabawić. Filmy, jakie mnie ciekawią, to są to Filmy akcji oraz Horror'y. Jestem osobą miłą, pomocną, szczerą. Jeżeli popełniłem błąd, to się do niego przyznaję. Nie jestem osobą: kłamliwą, agresywna, bezczelną. Jeżeli znajdę wolny czas na "stracenie", to pozwolę sobie pograć w gry takie, jak: Metin2, Combat Arms, S.K.I.L.L oraz CS 1.6 i innego gry, które wychodzą "na dniach", ale bardzo rzadko. Przeważającą część mojego wolnego czasu stanowi Metin2. Gram na privach od jakiegoś czasu, ponieważ Globalny Metin2 nie za bardzo mnie przyciągnął. Jeżeli chodzi o Forum serwerów, to poświęcam bardzo dużo czasu na pomaganiu nowym Graczom/Użytkownikom. Piszę od czasu do czasu Poradniki dotyczące Forum/Gry. Zawsze staram się, aby były one "estetyczne'. Nigdy nie robię rzeczy dla, tzw. "jaj". Jeśli chodzi o Ortografię, to nie mam z nią jakichkolwiek problemów. Zdarzają mi się czasami literówki, z resztą jak każdemu. Przejdę do rzeczy bardziej ważnych, a mianowicie o posadę. Moją skalę jako Moderator oceniam 8/10, ponieważ wszystkie Regulaminy znam na pamięć. Każdego Użytkownika traktuję zgodnie z Regulaminem. Nie znajdziecie u mnie, czegoś takiego, jak "wywyższanie". Dlaczego 8/10, zamiast 10/10 ? Popełniam czasami błędy niestety, ale są to bardzo małe błędy, nie wywołujące żadnych dyskusji.
Na posadzie Moderatora byłem na: 
-Mort*riuszu
-Ing*amie
-S*eila
I innych mniejszych projektów, które niestety nie wystartowały przez niedoświadczoną Administrację. Jestem osobą opanowaną. Nigdy nie ponosi mnie do używania Wulgaryzmów na Forum. Przyznaję się, że używam je na Gadu-Gadu, Team Speak'u, ale rzadko i jest to, co innego niż używania ich na forum przy wszystkich użytkownikach.
Przejdę do pytania, które zapewne sobie teraz zadajecie, dlaczego ja? Jestem osobą pomocną, miłą, która jest "ogarnięta", spokojna. Jako Użytkownik/Moderator zawsze wnoszę miłą Atmosferę na Forum. Potrafię bardzo szybko zawrzeć kontakt z Graczami/Administratorami. Nie piszę bezsensownych postów. Nie zdarzyło mi się, abym dostał kiedykolwiek ostrzeżenie na Forum za zachowanie/wulgaryzmy. Swoje pierwsze ostrzeżenie dostałem na MPC Forum, za pomoc koledze. [Odpowiedziałem na pytanie Użytkownika, który chciał pomóc koledze i niestety na odpowiedź miał prawo tylko Autor tematu czyli kolega.] Na Forum mogę poświęcić dużo czasu, aczkolwiek może zdarzyć się, że w jakiś dzień mnie nie będzie, to automatycznie informuję o tym kolegów z Administracji. Mój średni czas na Forum wynosi od 5 godzin do 10. Jako Moderator oferuję:
-Sumienną/Owocną Pracę
-Zaangażowanie 
-Pomoc Użytkownikom/Administratorom [Reklama, etc.] 
Jeżeli chodzi o kontakt, to na Gadu-Gadu jestem bardzo często. Z Team Speak'a korzystam rzadko, ponieważ nie przepadam za rozmawianiem. Jestem osobą bardzo mało rozmowną, ale jeżeli jest jakakolwiek potrzeba, abym wszedł na Team Speak'a, to nie widzę problemu. Oczywiście możecie śmiało pisać na PW tutaj na Forum. Na każdą Wiadomość odpowiadam, nawet na bezsensowne. 

~Czego oczekuję?
-Doświadczonej administracji, najlepiej w wieku +18
-Projektu, który jest skończony w 90% (Mogą być również serwery, które wystartowały niedawno).
-Forum IPB
-Dobrego kontaktu

Kontakt
-PW 
GG - 49698672

• Podanie zostanie na dniach uzupełnione, aby wyglądało estetyczniej. 
1EPZ6G.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...