Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co grozi mi za zniszczenie serwera ?

Techn0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam op na pewnym 100% nie ogar serwie gdzie gra po 200 osób jest to serwer jak inne fatalny plg z neta itd.

Więc mam pytanie gdybym rozwalił serwer groziło by mi coś?

W sensie to nie jest ddos i te inne op dostałem pewnym sposobem

(nie mam ukończone 18 lat)

Więc jeśli bym go zgriefował to coś by mi się stało?

(komar też tak robił)

Opublikowano

Gułag na 29 lat ;_;

Nie gram w minecrafta, ale trochę logiki pls. Skoro serwer to "nie ogar" i nie zddosujesz to nic ci się nie stanie, ich wina, że dostałeś admina czy co tam

poprawka.png

____________________ 馬鹿は死ななきゃ治らない ____________________

Opublikowano

Widziałem już kilka pewnych osób które groziło mi pozwem i co zrobili nic nie zrobili :P

Nic ci nie zrobią jeżeli nie chodzi o $$$ to policja nic z tym nie zrobi.

@HejWam Istnieje coś takiego jak backup nie wiem czemu tyle dzieci grozi temu komarowi czy jak mu tam przecież to 5 sekund przywrucenie serwera.

Opublikowano

Kompletnie nic Ci nie grozi, działaj. Ten kolega, który Ci mówi, że pójdzie do prokuratury to więcej na dojazd wyda niż serwer warty :)

Opublikowano

jan paweł 2 przyjdzie do ciebie w nocy ;3

jak nie wierzysz to tu masz dowód: http://scr.hu/1cqf/xwefm

Kolega widzę z wariatkowa uciekł, masz schizofrenię?

Ja na twoim miejscu nie niszczyłbym czyjejś pracy, bo raz że backup można zrobić w kilka sekund, dwa że niszczysz sobie tylko opinię. Czy osoby inteligentne tak postępują?   

Opublikowano

Osobiście znam ludzi którzy niszczą za reklamy (nie bez powodu) i nic im nie mogą zrobić bo znają oni błąd gry, a za to nic Ci nie zrobia.

Więc jeśli to jest jakiś błąd to nic Ci nie zrobią + Mają zapewne backupy.

Opublikowano

Serio NIC nie może Ci się stać. Ludzie oszukują w internecie o duże pieniądze i nic im nie można zrobić (praktycznie).

Gdzie tak napisali? na mpc? Tak, spróbuj kogokolwiek oszukać poprzez załóżmy allegro na większe pieniędzo to zobaczymy jak nic ci nie można zrobić :)

Pomogę z matematyki, PW.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...