Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DiHard

mat_men

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Do Zamknięcia. Pozdrawiam blo1238 - zjeb który kupuje kradzione gildie Tirexa od kolegów serdeczne jp dla ciebie grubasie j****y !

AsherTivi - Ty Tam morda nawet nikogo nie znacz z administracji a piszesz.

NetherSky_ - bez komentarza.

#Sortiqovsky - każdy reklamuje na skyen , skkf itp.

deKatsoN - a ty 11 latku taki fajny jesteś bo matce kradniesz kase Michał Sabaj  FB: https://www.facebook.com/profile.php?id=100002509545830&fref=ts

Opublikowano

Mapa skopiowana z naszego serwera YouHard. Brawo, pokazaliście klasę i poziom serwera. Nie macie pozwolenia na używanie naszej mapy.

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Nie polecam tego serwera. Mam na skype niby tego właściciela dihard'a.
Na serwerze automsg [TopCraft] widać ,że nie umieją zmienić

prefixu swoich "autorskich pluginów" 
Tym bardziej ,że na zakończenie 1 edycji dihard'a Marcin1337 (czy tam marcintv)

prosił mnie o konfigurację pluginu @HugoZara czyli MyGuilds. 

26_unnamed.png

Opublikowano

@topic 

HEHE... Witam z tej strony TheRaZerPL były administrator serwera dihard.pl.... Nie polecam serwera ponieważ ogarniają go dzieci ... nie włączam tu marcina dla którego mam szacun ;) ale mówiąc tu o mat_men itp oraz sądząc po jego głosie stwierdzam fakt że jest to 12 letnie dziecko .... Administracja nieogarnięta, banują za nic czego się nie zrobiło ,a jeśli nawet to powody banów to naprzykład "nara" albo "spier*alaj" albo "Wypier*alaj" cytuję tu tylko i wyłącznie powody mat_men'a -,-

Gildie by Tirex z tabem i tabelkami MySql.... Plugin na drop @HugoZaraz MyDrop, mapy pobierane z serwa (Nie które) jedna z YouHardu (Polecam Serwer YouHard). Reklamy z tego serwera sypały się na wielu innych serwerowniach między innymi goldcraft.pl o ile dobrze pamiętam ip... Właściciel tego serwera miał wielką pretensję o to że reklamy tego serwa były u niego z czego ja się mu nie dziwię jak by były u mnie ;)

Mam nadzieję że nie dacie się oszukać tej serwerowni... tak jak ja ;(

PS: SERWER JEDZIE NA SKRYPTACH ... I TO MOICH -,- (nie które mat_men'a)

Tu kończę swoją wypowiedź!

TheMinecraft

#LetsPlayOnceAgain

#TheMinecraft

Śledź nas na FaceBook/TheMinecraftpl!

Opublikowano

To teraz ja.

- Najgorsze jest to, że reklamujecie się na kogoś serwerze min. skkf (msg u freeze na live),skyen,mchc itp. 

Oczywiście pomijając to co napisali wyżej ;) 

Opublikowano

Ojjojo, ktoś chyba przypadkowo włamał się wam na serwer ^^. /stop Zmiana ip: mc.xf***.pl ?? ;D

ja to chciałem zrobić wczoraj jednak ktoś mnie wyprzedził -.-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...