Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Błąd w maszynie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam po wgraniu pewnych plików na gotowca derina mam taki błąd ktoś wie o co biega? :D (jeśli zły dział proszę moda o przeniesienie)

37154117485638987076.png

Za duża sygnatura.

Opublikowano

Ale derina mi działa tylko nagrywam na niego pliki które były robione właśnie na derina i właśnie mam takie coś

Za duża sygnatura.

Opublikowano

na jakim game masz te pliki

błąd masz napisany jak byk co jest grane /common/pool.h line 41

o to chodzi w tym pliku

38        virtual ~CDynamicPool()
39        {
40            assert(m_pFreeList==NULL && "CDynamicPool::~CDynamicPool() - NOT Clear");
41            assert(m_pUsedList==NULL && "CDynamicPool::~CDynamicPool() - NOT Clear");
42            Clear();
43        }

wejdź do folderu cd /var/db/mysql/common/ i sprawdź czy wgrało ci wszystkie bazy tam do tego sprawdź czy nie ma w folderze plików z końcówką TMD jak są usuń je resetnij server i będzie działać

Opublikowano

jakie bazy nie wiem o co biega 1 raz stawiam serwer ze pliki nakladam inne :D

Za duża sygnatura.

Opublikowano

jeszcze możne być problem z mapami wgraj oryginalne mapy i odpuść sobie te pliki co masz  wejdź do działu download ściągnij pliczki 34k i możesz się bawić bez problemu

Opublikowano

tyle ze mam juz przerobione itp na derinie tylko wystarczy je wlasnie wgrac na niego xD

Za duża sygnatura.

Opublikowano

czyste działają normalnie może brakuje coś w tych co wgrywam na czyste :D

Za duża sygnatura.

Opublikowano

To twoja pierwsza stycznośc z wgrywaniem plików?

Niczego źle nie wgrałeś? Bo to co pisze w free bsd wykazuje na to, że coś masz nie tak z wewnętrznym plikiem w sf '' pool.h ''

CtV.png

Chcesz zapytać o serwer? Wejdź na naszego Ts3 oraz Facebooka!

http://www.mpcforum.pl/topic/1314410-vmss-nestium-23-arena-gladiatorow/

Opublikowano

ja nie wiem czy posiadam w tych plikach wszystko bo mam folder player , quest i map i nie wiem czy to nie jest za malo 

Za duża sygnatura.

Opublikowano

ja nie wiem czy posiadam w tych plikach wszystko bo mam folder player , quest i map i nie wiem czy to nie jest za malo 

To nie jest najwazniejsze, zeby ci serwer sprawnie funkcjonowal musi sie wszystko poprawnie wgrac wewnętrzne baza i inne.. te quest/map to najmniejszy problem.

@Moge zobaczyc co tam masz na tv jak chcesz to pw.

CtV.png

Chcesz zapytać o serwer? Wejdź na naszego Ts3 oraz Facebooka!

http://www.mpcforum.pl/topic/1314410-vmss-nestium-23-arena-gladiatorow/

Opublikowano

ewidentnie masz problem z mapami :P

Pamiętam kiedys też mi wykrzaczało takie błędy, wgralem ponownie caly folder map na serwer, chmody i smigało :P

Opublikowano

Tak też wgrywalem folder map i to właśnie od tego wszystko dałem 777 i dalej taki błąd ktoś jakieś pomysły?

Za duża sygnatura.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...