Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Master Tier

Bogacz2g

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

o co chodzi z tym master tierem ktoś mi wytłumaczy

mam 320 lp w chall widzę, że jest 117 master tierów i jakaś rotacja co 24h

i ile z tych master tierów po 24h przejdzie do chall i ile musi mieć lp aby przejść

Invoriabanenr.png

Opublikowano

Master Tier jest miedzy D1 a Challengerem. Zrobili to po to by w D1 nie dostawac 0 lp, tylko grajac rankedy ciagle piac sie dalej, MT dziala podobnie do Challengera tyle ze MT nie ma ograniczonej ilosci miejsc.

Opublikowano

tyle to i ja wiem

ale np ranga rekrut w chall nie działa wtedy? bo widze jakies strzalki w dol i w gore

swoja droga wbicie 80 lp w master tierze to easy i masz pewne miejscew chall, wydaje mi sie ze latwiej zdobyć teraz chall niz kiedys

Invoriabanenr.png

Opublikowano

Ostatnio ktoś na streamie to tłumaczył, że trzeba mieć min. 200* lp w master, żeby dostać serie do CH. 

* - oczywiście, nie 200, tylko ~200 :)

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Jeśli jesteś w master tier to zdobywasz lp tak jak w chall. Co 24h jest refresh i sytem sprawdza czy ktoś ma więcej lp w MT niż w Chall, jeśli jest taka osoba to ona idzie do Chall, a koleś z chall idzie do MT.

K4QaiyA.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...