Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc- WarRock muli

makalo5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam proszę o pomoc,ponieważ mam komputer z procesor intel®Corei3-2310M CPU @ 2.10GHz 2.10GHz  ,win7,pamiec ram 4gb, I War Rock tnie . Internet też mam dobry a nawet BDB ;( Czyszczenie odkurzaczem nie pomaga za pomoc Like 

Opublikowano

Witam proszę o pomoc,ponieważ mam komputer z procesor intel®Corei3-2310M CPU @ 2.10GHz 2.10GHz  ,win7,pamiec ram 4gb, I War Rock tnie . Internet też mam dobry a nawet BDB ;( Czyszczenie odkurzaczem nie pomaga za pomoc Like 

Wyłącz wszystkie zbędne programy. Wyłącz zaporę systemu oraz antywirusa. Sprawdź swoje łączę na speedtest i wstaw wynik testu. Internet masz bezprzewodowy czy przez kabel Ethernet ? Masz wszystkie potrzebne programy C++ 2010, NET. Framework 3.5/4.0/4.5 , Service Pack 1 dla Windows 7 ?

Opublikowano

Wyłącz wszystkie zbędne programy. Wyłącz zaporę systemu oraz antywirusa. Sprawdź swoje łączę na speedtest i wstaw wynik testu. Internet masz bezprzewodowy czy przez kabel Ethernet ? Masz wszystkie potrzebne programy C++ 2010, NET. Framework 3.5/4.0/4.5 , Service Pack 1 dla Windows 7

N

Nie mam wcale anty wirusa,zapore mam off mam internet przez kabel odrazu pod kompa tak mam te programy i co ? To znaczy ze musze miec lepszy komp ? 

wejdz w menadzer urzadzen i pozamykaj zbedne programy typu jusched.exe ;)

Proszę o intstrukcje ponieważ jestem dupa :) i nie wiem gdzie tam wejsc ;) 

Opublikowano

Nie mam wcale anty wirusa,zapore mam off mam internet przez kabel odrazu pod kompa tak mam te programy i co ? To znaczy ze musze miec lepszy komp ? 

Proszę o intstrukcje ponieważ jestem dupa :) i nie wiem gdzie tam wejsc ;)

Jeżeli masz kompa ze średniowiecza to tak, musisz mieć lepszy komp.

Co do wyłączania procesów to klikasz CTRL + ALT + DELETE i klikasz Menedżer Zadań (zależy jaki masz system). Jeżeli masz Windows 8 to klikasz Więcej Szczegółów i szukasz procesu jusched.exe na liście, zaznaczasz go i klikasz Zakończ Zadanie. Będzie to wyglądać prawie identycznie w przypadku innej wersji systemu, bo nie napisałeś jaki masz system.

Opublikowano

Laptop z I3. Do tego pewnie zintegrowana grafika dochodzi. Co jak co, ale najlepszym rozwiązaniem będzie kupno nowego PC. Laptopy kiepsko nadają się do gier, tym bardziej takie ze "średniowiecza"

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Jeżeli masz kompa ze średniowiecza to tak, musisz mieć lepszy komp.

Co do wyłączania procesów to klikasz CTRL + ALT + DELETE i klikasz Menedżer Zadań (zależy jaki masz system). Jeżeli masz Windows 8 to klikasz Więcej Szczegółów i szukasz procesu jusched.exe na liście, zaznaczasz go i klikasz Zakończ Zadanie. Będzie to wyglądać prawie identycznie w przypadku innej wersji systemu, bo nie napisałeś jaki masz system.

Internet mam Downolad Mbps 4.61 UPLOAD Mbps 0.27

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...