Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie o Nexona

makalo5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam słyszałem że za parę miesięcy już nie będzie Nexon zajmował się War Rock i będzie trzeba przenieść konto do innego właściciela. I mam takie pytanie czy to prawda i czy już jest więcej info na ten temat za pomoc LIKE ;) 

Opublikowano

Witam słyszałem że za parę miesięcy już nie będzie Nexon zajmował się War Rock i będzie trzeba przenieść konto do innego właściciela. I mam takie pytanie czy to prawda i czy już jest więcej info na ten temat za pomoc LIKE ;)

Skąd masz takie informacje ? o.O 

Póki co Nexon nie wydał oficjalnej wiadomości, że za jakiś czas miałby przestać zajmować się War Rock'iem, więc jeżeli coś takiego miałoby nadejść w przyszłości to zostaniemy o tym poinformowani przez sam Nexon a póki co chyba nie ma co sobie tym głowy zawracać :)

Opublikowano

Oficjalnej informacji nie ma, a to co do Ciebie dociera to pewnie pogłoski graczy, ktorzy chca, aby tak sie stalo ;)

Jesli nawet nastapi taka sytuacja to przeniesienie bedzie polegalo na tym, ze bedziesz musial zaakceptowac jakas umowe tj bylo w przypadku G1 i nexona ;)

No właśnie tym sie matrwie ze nie bede wiedzial kiedy przeniesc konto heh 

Opublikowano

No właśnie tym sie matrwie ze nie bede wiedzial kiedy przeniesc konto heh 

Nie masz się czym martwić bo gdyby miało dojść do tego, że będzie trzeba przenosić konto to będą informacje na ten temat na tym forum ale także na forum Nexona i na pewno będzie wszystko opisane. Zapewne jak w przypadku przejęcia WR'a przez Nexona dostaniemy umowę do zatwierdzenia na podany przy rejestracji konta adres email.

Opublikowano

Z tego co wiem to licencja nexonowi kończy się dopiero za około 3 lata :v

Źródło to dobre kontakty :v

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...