Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Na pierwsze rankedy

michalkozak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Narazie grałem 1 i był win grałem xinem na jungli ale to raczej mój team carrowal. Co mam :

-Ziggs

-Flora

-akali

-wszystkie za 450

-jaxa

-teemo

-nidalee

-panth

-xin lee sin

-Mam RP za które zamierzam coś kupić co do linii nie lubię supa a najlepiej mid ale wiadomo ze.mid na rankedach jest oblegany

Opublikowano

Z tych wszystkich to Akali (po 6 lv bardzo mocna w 1v1, w TF łatwo zabija carry przeciwników), Jax (ogólnie dobry 1v1, trochę mało przydatny na TF ale w jungli może dobrze wyccarować grę poprzez ganki) ewentualnie Lee (dobre ganki, twardy więc może też być tankiem).

916741414680034286162.png

Opublikowano

Pograj sobie jeszcze sporo normali. Rankedy to strata czasu i nerwów, gdy nie potrafisz grać. 

Uwierz mi, że potem będziesz żałować, że zacząłeś grać rankedy.

Ja od siebie polecam Rengara(top1 eu hehe).

Xin w jungli jest bardzo latwy i przyjemnie sie nim gra. Na adc polecam Caitlyn, na topa Renekton(bardzo prosty, wiec zeby odczuc jego sile wystarczy, ze przeczytasz co robia skille), do jungli oczywiscie Xin, na supporta leona(jak gralem na smurfach to nawet najwieksze nooby z golda itp. potrafily nia grac) oraz na mida bardzo prosty jest Veigar(mechanicznie, bo w grze jest nieco trudniej), Ziggs oraz Orianna.

Przez ostatnie 2 sezony siedze w challengerze/d1 takze cos tam wiem.

Opublikowano

Mid - najlepiej Akali, chyba najłatwiej sie nią wyccarować na midzie.

Top - Fiora, Ryze i jeżeli umiesz to AD Nidalee.

Jungle - Xin zdecydowanie, heal, cc, łatwy engage, tanky w late. Lee Sin wymaga nieco mechaniki wiec na początek bym go sobie odpuścił.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...