Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FUT 15 - Fifa Points - Origin

_Hubi_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, kontaktowałem się przed chwilą z supportem EA w związku przenoszeniem fifa points z 14 na 15, jeżeli kupił bym np teraz przez origin 3x 4600 FP do 14. Po napisaniu tego, otrzymałem informację że FP 14 i 15 to będzie co innego jeżeli chodzi o przenoszenie (cokolwiek to znaczyło) i jedynie jak kupię np dzisiaj Fifa Points do 14, to niby nie będę mógł ich przenieść potem do 15. Ale do rzeczy; czy wie ktoś może czy pakiety do zakupu fifa points na originie będą w dniu wyjścia web app'a czy w dniu premiery fify? Supporter o ile dobrze się zrozumieliśmy, napisał mi że po wyjściu powinny się pojawić pakiety FP na originie w ciągu 24 godzin, ale nie określił się czy po wyjściu FIFY czy webapp'a. Tak że pytam tutaj, jeżeli ktoś posiada pewne informacje co do FP na originie do FUT 15.

Opublikowano

Widziałem gdzieś screena z przenoszenia z FIFY 14 do 15 i było wyraźnie widać że FIFA Pointsy się przenoszą  z FIFY 13 do FIFY 14 się przenosiły Pointsy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...