Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Koniec Minecraft? Koniec Mojangu? Microsoft?

Mistrz25566

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Z tej strony Mistrz i mam do Was pewne info (uprzedzam nie potwierdzone). Microsoft kupuję Mojang.

Co wy o tym myślicie. Ja myślę, że to fake, ale nie wiem. Zostawiam to do Waszej oceny.

Tu macie link do jednej nie potwierdzonej informacji

http://tvn24bis.pl/informacje,187/wsj-microsoft-przejmuje-minecraft-za-2-mld-dolarow,466754.html

Pozdrawiam Mistrz.

|| 50 | 100 | 150 | 200 | 250 | 300 | 350 | 400 | 450 | 500 ||

Opublikowano

No , i bardzo dobrze.Najlepiej żeby wam skasowali tego minecrafta bo od niego (co niektórzy)  dostajecie głupawki xD.A tak serio , inni mówią że ma kupić inni że nie ja uważam że i tak nie kupi ponieważ , jest to mało prawdopodobne.

Opublikowano

A tak serio , inni mówią że ma kupić inni że nie ja uważam że i tak nie kupi ponieważ , jest to mało prawdopodobne.

K***a gościu co Ty w ogóle gadasz? Jaki to ma sens?

Co do tematu, nie bez powodu poszła taka plama, nie jestem pewny czy to wyjdzie na dobre grze  :mellow:

apple.png

Opublikowano

No cóż... Mam nadzieję, że do transakcji nie dojdzie. Zapewne nie będzie wtedy wersji na PS 3/4 i na Linuxa oraz Maca (przecież to konkurencja, a gdy ludzie będą chcieli sobie pograć w Mc to trzeba będzie "kupić"(pewnie pirat :D)Windowsa czy XBoxa) , a na XBoxie będzie setki DLC za 15-50$. Jeżeli coś takiego się stanie zostanę na 1.7/1.8. Notch dostał ofertę od EA i ją odrzucił, miejmy nadzieję, że zrobi co samo z M$. Czekam na odzew od Notcha czy nawet innego pracownika Mojangu. :)

Jest już taki temat:

http://www.mpcforum.pl/topic/1284077-microsoft-chce-kupic-minecrafta/

---

Opublikowano

Wydaje mi się, że ta strona jest Fake. Kod źródłowy jest skopiowany w całości z TVN24. Na TVN24 nie ma żadnej wzmianki o Minecraft z tą aferą.

Albo Troll albo niedoinformowane źródło.

1033414194171291244311.png

Opublikowano

I dobrze niech pojdzie w zapomnienie ta gra przynajmniej moja siostra nie bedzie te klocuszki grala i nie rozpierdoli laptopa. Bo juz bylo tak ze nie mogla czegos zrobic to zajebala w ekran ....

Opublikowano

Może to być prawdą, Microsoft za taką sumę 2 mld. dolarów jaką posiadają napewno skuszą Notcha do sprzedania swojej firmy. Może i to plotki, może nie. Ale nic się nie zmieni. Będziesz mógł dalej normalnie grać. Microsoft chce kupić Minecraft, ponieważ chodzi o fanów tej gry. Chcą rywalizować z PlayStation 4. Ale nie rozumiem rywalizacja z PS 4 za cenę Minecraft.

Pozdrawiam

sygnaturka.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...