Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Levelowanie kont.

Gość T1Lay

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, ostatnio myślałem aby sobie levelować konta do 30 lvl''i i je potem sprzedawać za skromną cene. Ale mam pytanie co muszę mieć aby levelować takie konto oraz czy opłaca się wbijać 30 lvl'e czy 10 lub 5 na ip oraz rp?

Opublikowano

To tak, potrzebowałbyś jakiegoś płatnego bota + dobrego komputera żebyś mógł to wykonywać. Zawsze jest możliwość dostania bana, więc mniej ludzi kusi się aby takie konto kupić. Co do reffów są bezpieczniejsze a poza tym ze zdobytych RP również możesz zarobić - service champ & skin what ever, gościu Ciebie dodaje a Ty po 2 tygodniach i zapłacie wysyłasz mu dane rzeczy. Jeśli nie masz wszystkich postaci, runek to najpierw bym zainwestował w dużo kont 5 lvli, później jeśli masz ochotę na skiny to RP'ki a jeśli już będziesz miał dosyć to możesz jakoś mało zarabiać tym sprzedażą kont. 

Ew. nie musisz robić całkowitej sprzedaży kont, możesz również levelować konta z 24 do 30 albo z 15 do 30 itp...

f1a327ea2f.png

Opublikowano

To tak, potrzebowałbyś jakiegoś płatnego bota + dobrego komputera żebyś mógł to wykonywać. Zawsze jest możliwość dostania bana, więc mniej ludzi kusi się aby takie konto kupić. Co do reffów są bezpieczniejsze a poza tym ze zdobytych RP również możesz zarobić - service champ & skin what ever, gościu Ciebie dodaje a Ty po 2 tygodniach i zapłacie wysyłasz mu dane rzeczy. Jeśli nie masz wszystkich postaci, runek to najpierw bym zainwestował w dużo kont 5 lvli, później jeśli masz ochotę na skiny to RP'ki a jeśli już będziesz miał dosyć to możesz jakoś mało zarabiać tym sprzedażą kont. 

Ew. nie musisz robić całkowitej sprzedaży kont, możesz również levelować konta z 24 do 30 albo z 15 do 30 itp...

A gdy np. mam dobry komputer to jak zrobić aby kilka kont automatyczynie wbijało lvl? 

Opublikowano

Tak kilka oczywiście kont jednocześnie to podstawa. Bo 1 konta nie opłaca się, zero zysku zapłacisz więcej za prąd. Ale będzie Ci do tego potrzebne dużo ramu 8/12/16 i najlepiej dysk SSD.

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Tak kilka oczywiście kont jednocześnie to podstawa. Bo 1 konta nie opłaca się, zero zysku zapłacisz więcej za prąd. Ale będzie Ci do tego potrzebne dużo ramu 8/12/16 i najlepiej dysk SSD.

Mam ;d. Jest gdzieś poradnik do tego? Ile mogę uciągnać tak średnio kont przy ~16 gb ram ? 

Opublikowano

28-29 

Serio aż tak dużo? Pozostaje pytanie. Jest gdzieś do tego poradnik?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...