Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Problem z monitorem Samsung syncmaster 920nw

Aztek125

Pytanie

Opublikowano

Witam,od paru dni mam problem z monitorem Samsung SncMaster 920nw o kiedy wlaczylem komputer monitor byl czarny a dioda migla

odlaczylem kabel od monitoru i odeszlem na okolo 10 min i kiedy przyszedlem to pisalo po ang by sparwadzic kable,wiec podlaczylem kabel i wszystok bylok ok. Nastepnego dnia bylo to samo tylko ze nie wyciagalem kabla od monitora i gdzies tak po 30 min dzialal.
gdzy podlaczylem komputer pod telewizor wszyskto dzialalo normalnie wiec mysle ze to nie jest wina komputera lecz monitora,prosze o pomoc i wyrozumienie jest to moj pierwszy temat na tej stronie.

Pozdrawiam

7 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kupilem ten kabel i jak bylo tak jest podlaczylem monitor do starego pc i jest tak samo.Pytalem kolegi mial podobny problem i u niego to byla wina wejscia na kable zasilajacy monitor .Ale wlasnie nie wiem czy jest to samo co u niego. 

Opublikowano

Zapewne coś jest z kablem najprawdopodobniej nie łączy ja bym go wymienił  kosztuje mniej więcej 20-30zł. do monitora.

Opublikowano

Naprawiałem 3 identyczne modele w jednym inwentery się spaliły, w jednym kondensatory a w 3 świetlówki... Tutaj prawdopodobnie inwenter albo kondensatory. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...