Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Shurima i ikona przywoływacza

AdiFromKorea

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, byłem na stronie league of legends no i zobaczyłem shurime czyli ten nowy event z nowy trybem gdzie za zwycięstwa na swoim koncie na nowym trybie dostajesz ikonki jestem ciągle zalogowany na strone league of legends wygralem juz z 10 meczow i dalej nic nie dostalem na stronie nawet nie moge odebrac nagrody bo wyswietla sie ze nawet nie gralem . ?

Why don't presidents fight the war?
Why do they always send the poor?

System of a down - B.Y.O.B "2005"

Pomogłem ? - daj [+]

Opublikowano

Turcja zawsze lepsza :D Ja już jakoś od 3 godzin w to pykam. W sumie pośmiać się można grając np Sionem AP, Shaco AD lub AP. Ale straszny snowball jest bo można mieć pół buildu w 8 minut. Tam Kha ora najbardziej.

Opublikowano

A odświeżyłeś stronę/przelogowałeś sie? Jak wygrasz mecz, musisz kliknąć Odbierz/Redeem w oknie na stronie i będziesz miał ikonkę w profilu na Lolu. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Myślisz że jestem taki głupi i nie zrobiłem tego nie wiem poczekam do jutra jeżeli nic to napisze najwyżej do supportu.

Pomogłem ? - daj [+]

Opublikowano

Myślisz że jestem taki głupi i nie zrobiłem tego nie wiem poczekam do jutra jeżeli nic to napisze najwyżej do supportu.

Nikt nie powiedział, że jesteś głupi, sam siebie osądzasz w tej chwili. 

Może zalogowany jesteś innym kontem na stronie głównej i grasz innym kontem w Lolu? 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Dobra nie ważne dzisiaj już mi się pokazało i mam wszystkie ikonki trzeba chwilę poczekać

Pomogłem ? - daj [+]

Opublikowano

Nie tylko za normale się liczy.

Pomogłem ? - daj [+]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...