Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Płatny panel.

gredier

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chcę napisać panel itemshop (płatny) pod hosting fiberhost tylko pytanie do was drodzy użytkownicy.

Kto z was ma tam serwer? Robić panel itemshop pod fiberhost czy Pukawka.pl czy...? Piszcie jakiego hostingu używacie.

Tworzę strony internetowe.

Sklepy Minecraft, CMS-y, fora itp.

Opublikowano

Ja używam FiberHost i bym chętnie spróbował :> " Ale jak nie wiesz dla jakiego zrobić , to zrób dla tych których chcesz " :)

Opublikowano

Serwer, który kiedyś obsługiwałem miał itemshop na fiberhost - nie było żadnych problemów, więc na chwilę obecną mogę Ci go polecić.

http://www.mpcforum.pl/topic/954672-tutdlautomatyczny-sklep-itemshop-api-fiberhost/

Źle mnie zrozumiales ja chce napisać skrypt itemshopu i pytam jakiego hosta używają ludzie :-)

Opublikowano

Najbardziej jestem zadowolny z Pukawki i Fiberhostu. Miałem tam serwery i o ile nie tworzysz jakiegoś "większego" to będą dobre, a w przeciwnym wypadku proponował bym jakiś dedyk/VPS. ;)

Opublikowano

Najbardziej jestem zadowolny z Pukawki i Fiberhostu. Miałem tam serwery i o ile nie tworzysz jakiegoś "większego" to będą dobre, a w przeciwnym wypadku proponował bym jakiś dedyk/VPS. ;)

Raczej myślałem opartego o MySQL by można było edytować oferty, ceny, nazwy itd.

Czyli głownie Fiberhost ?

Opublikowano

@chomik9910 przecież na skrypcie który pisze będzie panel. Najwyżej napisze najpierw pod fiberhost potem pod pukawke.

Opublikowano

Sprecyzuje. Nie pytam się o opinie hostingu tylko o to jakiego hostingu uzywacie. Czyli głownie Pukawka i fiberhost.

Opublikowano

Czekam na dalsze wypowiedzi co do ceny skryptu porozmawiam z firmą maxcraft jak i fiberhost w celu pracy/współpracy to i może za darmo będzie dostępny.

Nowicjusz
Opublikowano

Zrób na pukawce a nie na fibergownie

Na fh jest taki noobski panel ze tego nie dasie ogarnac

W sensie taki dobry, tak? Mamy tyle opcji że aż można się pogubić. 

Opublikowano

@F-H

Heh... ;_; Pogubić można się w samej stronie... nawet z innych podstron na główną nie można wejść... trzeba samemu wpisać w przeglądarce...

@topic

Ja polecam Ci jednak niestety Fiberhosta, o wiele lepszy od pukawki.

sygnatura.png

Nowicjusz
Opublikowano

@F-H

Heh... ;_; Pogubić można się w samej stronie... nawet z innych podstron na główną nie można wejść... trzeba samemu wpisać w przeglądarce...

@topic

Ja polecam Ci jednak niestety Fiberhosta, o wiele lepszy od pukawki.

Dzięki za wskazówki, jesteśmy już na ukończeniu nowej odsłowny fiberhost.pl - myślę że tam wszystko Wam się spodoba. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...