Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Teraz cassio nic nie osiagniesz polega ona tylko na lategame wiec nie polecam

Cassio jest teraz CHUUUJOWA nie polecam tym gównem grać.

Jeśli sie gra c*****o to tak jest :) Do 30 minuty można zebrać te 400 stacków jeśli sie potrafi grać a potem to już carry game (Z bulidem miałem ponad 700 ap)

Opublikowano

Jeśli sie gra c*****o to tak jest :) Do 30 minuty można zebrać te 400 stacków jeśli sie potrafi grać a potem to już carry game (Z bulidem miałem ponad 700 ap)

1+

Opublikowano

Cassiopeia polegała na tym że nakurwiała 1000 dmg na starcie potem była słabsza konczyło się nią gry szybko a nie tak jak teraz k***a nie da się tym grać do 30 minuty. P******e od dziś gram xerathem / syndra Wie ktoś czy da się sprzedać skina po reworku?

kwwLI6C.png

Opublikowano

Wiem ze cassio lepsza w late ale ja rozegrane mam nia 250 gier i nie chcialem zmieniac swojego stylu gry na bardziej defensywny a teraz nie moge nic zrobic w early :(

lubie sie spowolnic

Opublikowano

Cassiopeia polegała na tym że nakurwiała 1000 dmg na starcie potem była słabsza konczyło się nią gry szybko a nie tak jak teraz k***a nie da się tym grać do 30 minuty. P******e od dziś gram xerathem / syndra Wie ktoś czy da się sprzedać skina po reworku?

Od bodajże patcha 4.11 support nie zwraca champów,skinów od tego masz 3 żetony zwrotu, tam w zakupionych rzeczach możesz cofnąć transakcję za ten żeton.

f1a327ea2f.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...