Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nóż

kakako15

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakie są konsekwencje okradnięcie noża od kogoś (na csgo lounge) ''płacąc'' paypalem (on 1 daje mi nóż a ja mu ''później'' przelewam pieniądze) ?

Opublikowano

Tyle co może Ciebie zgłosić na steamrep i możesz dostać blokadę na wymiany.

Jak kogoś okradłes to daj kose na inne konto lub jak najszybciej ją sprzedaj.

Zmiana nicku / układu profilu nic Tobie nie da.Przed tym nie uciekniesz gdyż do konta jest przypisane specjalne ID

Opublikowano

Bana na loungu wyłapiesz + za raporta na steamie będziesz te 45zł w plecy ale szybko sprzedaż/przełożysz na inne konto i powinno być galancie. Raczej steam jest za leniwe żeby szukać tego skina.

graphic.png
Opublikowano

Tyle co może Ciebie zgłosić na steamrep i możesz dostać blokadę na wymiany.

Jak kogoś okradłes to daj kose na inne konto lub jak najszybciej ją sprzedaj.

Zmiana nicku / układu profilu nic Tobie nie da.Przed tym nie uciekniesz gdyż do konta jest przypisane specjalne ID

Blokade na wymiany na ile czasu?

Jeżeli zrobie 2 konto (na tym samym IP co siedze co na podstawowym koncie) reporty pójdą na to drugie konto?

Opublikowano

Blokade na wymiany na ile czasu?

Jeżeli zrobie 2 konto (na tym samym IP co siedze co na podstawowym koncie) reporty pójdą na to drugie konto?

Nie.

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

@nSn
Najprawdopodobniej nie. Chyba, że masz konta połączone. Ew. radze stworzyć w kafejce www. czy u kolegi co ma inne IP. Przełożyć i sprzedać. Tylko bądź uważny i siedź na tym koncie co nie masz kosy... Bo zobaczą, że nie aktywne i poszukają IP innego na tym samym IP :)

Opublikowano

Jeżeli to 1 razowe to nie. Przy wymianie 3 razy potwierdzał że wie że nic nie dostanie. Będziesz miał status oszusta na SteamRep.com i nikt się już raczej z tobą nie wymieni za kasę, chyba że nie ma mózgu. Jeżeli się boisz to zrób z 10 kont i przerzucaj po koleji, aż na 10 konto, myślę że nie będą szukać tej kosy. Btw. to też mi ostatnio ktoś "dał" Huntsman Knife Slaughter FN ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...