Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Godzina rajdu Caligora ulega zmienię?

pawix245

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zgadza się, posty zostały zedytowane, a odpowiednie sprostowanie pojawi się za moment, bo w końcu udało się coś ustalić w tej kwestii.

Otóż, pierwotne ogłoszenie zawierało jak to już społecznościowe CSI zdążyło zauważyć, powtarzalny event w każdą środę. 

Mylnie zinterpretowałem zamysł dodatkowego eventu, który wstępnie został ustalony TYLKO na środę w zeszłym tygodniu. Teraz formuła ulegnie zmianie i dodatkowy rajd będzie odbywał się losowo w ciągu tygodnia. Odpowiednia informacja o evencie będzie pojawiać się w grze na 30 minut przed jego rozpoczęciem.

Zatem dodatkowa instancja pojawi się jeszcze w tym tygodniu. Jak ten plan się przyjmie w praktyce, zobaczymy.

A więc dziś może nie być rajdu albo już był i chciałbym się was spytać czy się odbył bo ja żadnego komunikatu nie widziałem ;/ 

Piszcie też co o tym sądzicie i czy coś wiecie przede wszystkim ^^!

tumblr_o1840uKrwV1tv0tovo2_r1_400.gif

Opublikowano

Dziś nie było rajdu...

Ale mógł być wczoraj albo przedwczoraj na to wychodzi... dlatego pytam, może ktoś ogarnoł że był i już nie ma sensu czekać tak?

tumblr_o1840uKrwV1tv0tovo2_r1_400.gif

Opublikowano

Nie było dziś ani wczoraj, ani przed wczoraj. Ten rajd w środę był jednorazowy, może kiedyś jeszcze będzie.

Mylnie zinterpretowałem zamysł dodatkowego eventu, który wstępnie został ustalony TYLKO na środę w zeszłym tygodniu.

giphy.gif

Opublikowano

Ale mógł być wczoraj albo przedwczoraj na to wychodzi... dlatego pytam, może ktoś ogarnoł że był i już nie ma sensu czekać tak?

Event będzie powtarzał się od dzisiaj, w losowy dzień roboczy, o losowej godzinie, a w weekend tak jak zawsze.

Opublikowano

Troche zwalili to bo wiadomo polska siedziba NosTala jest umiejscowiona w Niemczech, więc są Oni od Nich uzależnieni (robią wszystko to co niemcy-kopiują). Powinni chociaż raz zrobić coś innego tak jak było godzina 19:00 środa. A teraz Caligor może być o godzinach losowych czyli np.10:00 rano gdzie caligor nie zostanie ubity za uja :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...