Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Na Ascesion

♦m1804

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak na razie grałam Nidalką i dobrze sprawdza się, chociaż zależy od teamu.

Dzięki temu, że ma przyspieszenie w krzakach + pułapki, aby sprawdzić, dzida (robię ją pod AP + trinity). Dobry dmg, jest mobilna.

Ale bardzo denerwującymi przeciwnikami byli: Gnar i Diana...

Opublikowano

ez pod ap i lich bane daje rade z tego co widzialem, ludzie lee sinem probuja i jak go ogarniaja to daja rade... ladnie tez dziala kassadin po 6 :P

Grałem z kilkoma ludźmi co brali Ezreala. Co oni wyprawiali to masakra była. :D Ale Kata w tym trybie niszczy wszystko. Mapka jest mała i ciasna więc ma spore pole do popisu.

Opublikowano

Na Ascension każdy champ jest dobry który.

Ma dobrego bursta po 6 LVLu.

Może zrobić trapa na przeciwnika, bo mapa jest ciasna i malutka, więc Nidalee czy Rengar działają tu świetnie.

Mają pieprznięcie od początku.

Opublikowano

Nunu tylko nunu każdy xerath twój z q się wyleczyć na nim z W nie do dogonić jak obierz z E to już wogle jak R w krzakach odpalić to tez coś zrobisz ja tylko tripla :D tylko pamiętaj full ap najlepiej Gauntlet potem ten kapelusz z mocą zhony. Nida tez nie zła wczoraj miałem nią pente

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...