Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aion bard czy Etertech

ReduX™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zamierzam wrucic do aion i teraz został mi dylemat kim zagrać 

Opłaca się grać nową klasą Eterech czy bardziej radzicie boardem

Zapraszam na mój server: tanavis.maxc.pl  typ servera;Survial+Frakcje Mcmmo 25 slot.Niebawem start servera pvp 

76561198057026791.png

Opublikowano

Chyba chodzi Ci o barda. :D

To od Ciebie zależy, która klasa bardziej Ci się podoba. Etertech to tank, chociaż dmg też ma całkiem niezły, a bard dps/support.

Ja akurat wybrałabym barda, bo to niezwykle urokliwa postać. <3  No i ma skille, które zwracają hp/manę, do czego jestem przyzwyczajona, bo gram kleryczką. Ale i tak wybór należy do Ciebie.

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Opublikowano

xD Bard

Zapraszam na mój server: tanavis.maxc.pl  typ servera;Survial+Frakcje Mcmmo 25 slot.Niebawem start servera pvp 

76561198057026791.png

Opublikowano

Ja też uważam, że bard jest lepszy. Ma naprawdę spory heal, bije na odległość (i to naprawdę nieźle potrafi przywalić), darmowa mana (:*), zdejmowanie buffów przeciwnika (dispel), sleep, czego tu chcieć więcej? Jego jedyną wadą jest to, że ma mało defa, ale przecież nie może być nieśmiertelny :D 

Bard absolutnie zawsze będzie brany do pt.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...