Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Który VPS wybrać ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

która z tych ofer pociagnie serwer skyblock 30 -60 slotów + creative 20-35 slotów cena do 65 zl lub 50

Cennik VPS

https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0Alk0nmsHn3AIdFEzak4xbEtlV2gwRVoyMUtHMWg4Zmc&usp=drive_web#gid=0

Jeżeli odpowiadasz na moją odpowiedź użyj opcji "Cytuj" lub oznacz mnie w poście @adam23450

Opublikowano

@adam23450

hmm nie widze dobrej oferty do 50 zl za tyle to mozesz kupic sobie dobrego vps na OVH

Sa na rynku od dawna

lub na microvps

(sam Posiadam u nich Serwer i jestem zadowolony)

Pozdrawiam :)

Opublikowano

@adam23450

hmm nie widze dobrej oferty do 50 zl za tyle to mozesz kupic sobie dobrego vps na OVH

Sa na rynku od dawna

lub na microvps

(sam Posiadam u nich Serwer i jestem zadowolony)

Pozdrawiam :)

a za 64 zl dobre bendzie

Jeżeli odpowiadasz na moją odpowiedź użyj opcji "Cytuj" lub oznacz mnie w poście @adam23450

Opublikowano

Nie polecam żadnych VPS'ów oprócz MicroVPS! Najtańsze i najbardziej wydajne maszyny w POLSCE które hostowane są w Olsztynie! 

Polecam można spokojnie ustawiać 2x większe sloty niż ram ,bo procek uciągnie dużo! ;)

Opublikowano

Nie polecam żadnych VPS'ów oprócz MicroVPS! Najtańsze i najbardziej wydajne maszyny w POLSCE które hostowane są w Olsztynie! 

Polecam można spokojnie ustawiać 2x większe sloty niż ram ,bo procek uciągnie dużo! ;)

Wole Na lvlup.pro bo do tego hostingtu mam zaufanie i ktura oferta bendzie dobra na serwer sjyblock 40 - 60 slotó perwnie ta za 77 lub 64 zl 

Opublikowano

Żaden z tych hostingów nie daje gwarancji mocy procesora.
Vcore możesz sobie zrobić ile chcesz na jednym procesorze.

Dla tego vcore może być jeden na procesor i wtedy masz 100% procesora dla siebie, ale może być 100 vcore na fizycznym procesorze i wtedy masz 1/100 procesora dla siebie.
W Minecraft ważniejszy jest procesor niż ram.
Dla tego szukaj hostingów gdzie gwarantują Ci moc procesora, bo inaczej możesz mieć lagi.
Ważne też żebyś wiedział jaki procesor jest używany. Inną moc na stara i5 Intela a inną najnowszy Xeon 2650v2
Także zawsze pytaj o konkrety.

Maxcraft.pl to możliwość wgrania własnego silnika np forge, najniższe ceny, profesjonalna pomoc już do 10:00 rano!
Mamy 10 lat doświadczenia najniższe ceny, profesjonalny i intuicyjny panel.
Do tego: ochrona przed ddos , aż 31 dni w miesiącu (to 12 dni w roku za darmo) , itemshop w domenie itemshop.pl, najlepsze stawki sms, płatności Paysafecard, hosting www, Dynmapa, konsola serwera w czasie rzeczywistym,

Opublikowano

Ja polecam Ci microvps. ;)

Najlepszy,

polskie maszyny (Olsztyn),

nie są drogie i na minecraft spokojnie wystarczą. ;-)

Na lvlup też są maszyny w Olsztynie :D 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...