Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z grą

Boteku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak to jest możliwe, że jak był 4.15 to musiałem reinstalować te j***** gre bo mi wyskakiwał error 183 failed to create dump file, nic mi k***a nie pomagało czy to sterowniki czy co inne tylko reinstall, i dziś wracam se z roboty chce se pograć a tu taki c**j znowu wyskoczył mi ten fakink error 183, pomoże ktoś czy dalej nikt nie ma tego problemu. NIE PISAĆ MU KURWA ŻE MAM COŚ ZE STEROWNIKAMI BO WSZYSTKO JEST TAK JAK BYŁO

Opublikowano

1.Bronze Tier

2.256RAM

3.Nadpobudliwość

4.Marihuaen na avatarze

6.Nie zauważyłeś, że nie ma numeru 5 bo jesteś zjarany.

Sam wybieraj ziombelu. Ja stawiam na każdy punkt a zwłaszcza na marihuaen bo ona miesza w głowie i może masz urojenia jak krul popu Magik.

Opublikowano

Spróbuj od nowa reinstall na innym dysku. Dobrze wszystko instalowałeś. Net framework i inne programy są zainstalowane?

Btw na serio 256 mb ram ?!

f1a327ea2f.png

Opublikowano

1.Bronze Tier

2.256RAM

3.Nadpobudliwość

4.Marihuaen na avatarze

6.Nie zauważyłeś, że nie ma numeru 5 bo jesteś zjarany.

Sam wybieraj ziombelu. Ja stawiam na każdy punkt a zwłaszcza na marihuaen bo ona miesza w głowie i może masz urojenia jak krul popu Magik.

jak nie wnosisz nic o tematu to się nie odzywaj i radzę słownik kupić

Opublikowano

Napisał to ''krul'' specjalnie, a jego post wnosi coś do tematu, a dokładniej punkt 2. Koleś ma 256mb RAM i dostaje BoLu dupgi, gdy nie może pograć w LoL'a.

yorick.png

Dostać ostrzeżenie za byle gówno? Jest

Opublikowano

A Ty wniosłeś coś do tematu polski hipokryto ludowy? :D  Mój błąd był celowy jakbyś nie zauważył sarkazmu.

A tego błędu co autor ma to jakoś nigdy się nikt nie skarżył to jak niby mamy pomóc, lol.

Opublikowano

Dobra reinstaluje, 6 gb mam karta stara ale jara nvidia 9500 gt wszystkie sterowniki zaktualizowane i nie działa, ale dzięki za najlepszą pomoc ever ;_; można close

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...