Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dirty Bomb - czy ktoś w to gra?

krzysiek555

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W czerwcu zgłosiłem się na zamkniętą betę, ale jakoś tak się złożyłem że dopiero wczoraj pobrałem i zainstalowałem tą grę. Wchodzę i patrzę a tam na 16 serwerach tylko 2 osoby. Na filmikach gra wyglądała fajnie, więc tu moje pytanie: czy w to ktokolwiek gra? czy ta beta jeszcze działa? Niby są jakieś rekomendowane godziny gry dla danych kontynentów, ale skoro można się zalogować w innych to chyba nie jest zablokowany dostęp poza tymi godzinami. ktoś brał udział w tej becie? Na forum są tematy nawet z dzisiaj, ale w grze pusto.

Opublikowano

Mój kolega grał w to, mówił że po kilku godzinach/dniach gra się zaczyna nudzić i staje się dziwna że nie da się grać, osobiście nie miałem szansy zagrania w tą grę.

Opublikowano

Wszedłem teraz do gry, pochodziłem po mapie, pograłem mecz sam ze sobą i nawet fajnie to wygląda. Grafika dobra, dźwięki też, wybuchy trochę słabo ale jeszcze mogą to poprawić. Tylko ludu nie ma żeby ocenić. Cóż, wejdę o tych rekomendowanych godzinach (7-11 wieczorem) i wtedy sprawdzę. Jak nie to trzeba dalej jakiegoś fajnego mmofps-a szukać.

Opublikowano

Spróbuj może 22 podobno jest wtedy nieco graczy ale nie liczyłbym na dużo, gra dalej jest w fazie beta i twórcy jak na razie nic nie robią i może dlatego tak mało ludzi gra.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...