Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Serwer HardCore

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co byście chcieli  aby serwer HardCore posiadał ? Możecie napisać coś kreatywnego do którego nie ma nawet pluginu/skryptu czy coś podobnego :)

585571426179277855228.png

Opublikowano

Autorskie Pluginy

Administracje +15 / 16

Team Speak

YouTuberow

hmm

no nie wiem no może jeszcze KASE NA UTRZYMANIE... - 0 vipow

Opublikowano

Może by tak lepiej by było zamiast robić zwykłego harcora dodać plugin na bronie, które są jako motylki, ale z texture packiem na serwerze będą wyglądać na bronie. W takich broniach byłby snajperki, karabiny, pistolety, granaty itd. Kiedyś był już taki serwer i cieszył się on ogromną popularnością (100 graczy+)

Nie wiem czy jest dostępny za darmo taki plugin, ale jak sam napisałeś, możesz sam go stworzyć.

Myślę, że graczom już dawno się znudziło bicie mieczem, więc ten serwer ma ogromną szansę wypalić.

Opublikowano

Chcesz robić serwer a nie masz na niego pomysłów ? Chcesz żeby każdy myślał za ciebie ? Jeżeli nie potrafisz nic wymyślić to nawet się nie bierz się za jego zakładanie.

Opublikowano

Chcesz robić serwer a nie masz na niego pomysłów ? Chcesz żeby każdy myślał za ciebie ? Jeżeli nie potrafisz nic wymyślić to nawet się nie bierz się za jego zakładanie.

Mam pomysły tylko chcę wiedzieć co by chcieli inny :) @to_co_napisales_to_spam_!_!_!

Opublikowano

Skrypt na hardcore? PFF , zrób pluginy autorskie, np na gildie, ranking gildii i graczy, punkty kopania :D oczywiście w pluginie :D

Wiem wiem jedyne skrypty to będą komendy bo po co robić plugin na komendy typu /pomoc

Opublikowano

Fajne by było żeby zrobić serwer hardcore minecraft cs:go zmienić każdy broń w rzecz z cs:go żeby było skrzynki,kosy oraz skórki to był by hit! Ja bym chętnie pomógł lub mógł bym zostać donatorem ;p

73046579344112236771.jpeg

Opublikowano

Fajne by było żeby zrobić serwer hardcore minecraft cs:go zmienić każdy broń w rzecz z cs:go żeby było skrzynki,kosy oraz skórki to był by hit! Ja bym chętnie pomógł lub mógł bym zostać donatorem ;p

Może by tak lepiej by było zamiast robić zwykłego harcora dodać plugin na bronie, które są jako motylki, ale z texture packiem na serwerze będą wyglądać na bronie. W takich broniach byłby snajperki, karabiny, pistolety, granaty itd. Kiedyś był już taki serwer i cieszył się on ogromną popularnością (100 graczy+)

Nie wiem czy jest dostępny za darmo taki plugin, ale jak sam napisałeś, możesz sam go stworzyć.

Myślę, że graczom już dawno się znudziło bicie mieczem, więc ten serwer ma ogromną szansę wypalić.

Tak tylko że to jest już inny tryb na to wychodzi :)

Opublikowano

Propozycje do serwera Hardcore:

- Ogar Administracja

- Ładny spawn

- TeamSpeak 3

- Anty KillAura, Xray

- Stoniarki, zmniejszony o kilka % drop

- Cuboid 100x100

- Rangi zabijając graczy

- Eventy

Pozdrawiam

sygnaturka.png
Opublikowano

Jestem w trakcie kończenia takiego serwera :D

Wracając do tematu. Chyba większośći przejadły się serwery hardcore, trudno się w takim wybić. Polecam zrobić jakiś dobry system gildii, przedłużanie, jakieś wojny czasowe itd. Najlepiej poprosru zrobić coś, czego nie ma - inny tryb.

http://o.aolcdn.com/hss/storage/midas/dbb2fba7a1724ff9f49593989439ae90/203012134/rih.gif

Opublikowano

Jestem w trakcie kończenia takiego serwera :D

Wracając do tematu. Chyba większośći przejadły się serwery hardcore, trudno się w takim wybić. Polecam zrobić jakiś dobry system gildii, przedłużanie, jakieś wojny czasowe itd. Najlepiej poprosru zrobić coś, czego nie ma - inny tryb.

Fajnie, że ktoś podjął się zrobić tego typu serwer, chętnie zagram na takim serwerze.

Tak tylko że to jest już inny tryb na to wychodzi :)

Tryb hardcore po dodaniu nowej broni do gry nie zniknie, tylko się ulepszy.  Ale jak chcesz robić zwykły "tradycyjny" hardcore to nie zdziwię się że po tygodniu mało kto będzie już chciał tam grać. To jest tylko moje zdanie.

Opublikowano

Wiesz, osobiście nie radzę Ci tworzyć kolejnych serwerów z takim samym typem jak reszta. Jak kiedyś powiedział pewien mądry człowiek, że aby osiągnąc sukces trzeba myśleć po swojemu. Oznacza to, że bardzo trudno będzie się wybić serwerem tego typu, gdyż najzwyczajniej w świecie konkurencja jest zbyt duża. Nic tu nie pomogą autorskie gildie, prawda jest taka że te "autorskie" gildie praktycznie niczym nie różnią się od siebie. 

Graczom już naprawdę się to przejadło.. dla przykładu

Przychodzisz do restauracji i zamawiasz "danie dnia".

Danie dnia to powiedzmy pizza.

Jesz przez 2 miesiące non stop tę samą pizzę.

Nagle kucharz przynosi ci powiedzmy SPAGHETTI. 

I co byś zjadł?

Pizze bo wolę :P lub mam odrobinę smaku bo spaghetti jadłem wczoraj ale mi nie smakowało więc wole pizze ( raczej zrozumiesz o co mi chodziło :) ( ale oczywiście nie chce robić dokładnie takiego samego serwera jak inne :) ) )

Ale wiecie, 14/15 pikaciu może być mniej mądry niż 11 dudusi

Fajnie @zgłoszone

Opublikowano

HC jest już wiele takich jak skkf czy mchc trudno będzie nakłonić graczy aby się z tam tąd przeniósł więc potrzeba oryginalności oraz pomysłowości bo przecież o to chodzi w minecraft :D

73046579344112236771.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...