Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nasza kobra po reworku, co myślicie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co myślicie na temat reworku cassiopei, jak uderzy to w użytkowników bola grających cassio? :>
czy nadal będzie sie opłacało grać tą postacią?

Podzielcie sie swoimi przemyśleniami na ten temat :)

Opublikowano

Mysle ze niektorzy ją oleją bo poczatkowa faza gry ma duze znaczenie dalszego rozwiniecia, jesli bedzie padac na poczatku bo bedzie za slaba i nafeeduje przeciwnika to ma marne szanse

Opublikowano

Wie ktoś kiedy będzie update dla free ? Przetestowałbym tą cassio na BoLu.

za kilka dni dopiero, max za tydzien

dlatego kupilem vipa przed chwila

Opublikowano

za kilka dni dopiero, max za tydzien

dlatego kupilem vipa przed chwila

VIP ma updejt w ciągu 24h cnie?

Opublikowano

Dostała tak naprawdę sporego buffka, ale co z tego skoro niedługo poleci potężny ban wave dla bolowców ; )

To prawda, podobno na 200k bolowców bana mają dostać 3 osoby bo zostały nagrane, takze strzezcie sie! :D:D

Opublikowano

Lolz jakim cudem ban wave dla bolowcow ;x

Srakim, nic takiego nie będzie. Bana dostają tylko debile robiące sobie refy botem nie zmieniając IP, bany za bola to przypadki niedojebania mózgowego czyt. używanie exploitów

poprawka.png

____________________ 馬鹿は死ななきゃ治らない ____________________

Opublikowano

Zapraszam do przeczytania: http://www.reddit.com/r/leagueoflegends/comments/2fu0es/i_am_a_hacker_an_oped_on_hackers_in_league_of/ckcz9io

W dodatku jeżeli zaimplementują na serwery AUTOMATYCZNE sprawdzanie tego, ile pakietów kto wysyła to pozdro dla bolowców. Teraz robią to ręcznie. Na OCE ludzie dostają bany za 3rd parrty programs. Nawet Safe Movement nic Wam nie da (i tak nadał wysyłacie pakiety tyle co wcześniej, pic na wodę). League of Legends jak dotąd nie miał anti-cheata, ale od 2 tygodni już ma. Ważne jest to że coś robią w tym kierunku. Na razie BoL daje rade i omija anticheat Riotu. Ale na jak długo?

Btw, Pan wyżej gówno się zna. Używaj kozaku dalej BoLa to potem na forum będziesz wylewać żale ile skinów/kasy to straciłeś.

Obecnie nie jest bezpiecznie używanie Orbwalkerów/SACów/Evadów i innych gówien. Takie małe ostrzeżenie.

Opublikowano

Zapraszam do przeczytania: http://www.reddit.com/r/leagueoflegends/comments/2fu0es/i_am_a_hacker_an_oped_on_hackers_in_league_of/ckcz9io

W dodatku jeżeli zaimplementują na serwery AUTOMATYCZNE sprawdzanie tego, ile pakietów kto wysyła to pozdro dla bolowców. Teraz robią to ręcznie. Na OCE ludzie dostają bany za 3rd parrty programs. Nawet Safe Movement nic Wam nie da (i tak nadał wysyłacie pakiety tyle co wcześniej, pic na wodę). League of Legends jak dotąd nie miał anti-cheata, ale od 2 tygodni już ma. Ważne jest to że coś robią w tym kierunku. Na razie BoL daje rade i omija anticheat Riotu. Ale na jak długo?

Btw, Pan wyżej gówno się zna. Używaj kozaku dalej BoLa to potem na forum będziesz wylewać żale ile skinów/kasy to straciłeś.

Obecnie nie jest bezpiecznie używanie Orbwalkerów/SACów/Evadów i innych gówien. Takie małe ostrzeżenie.

co za debil gra na bolu skoro jest L#? o ja p******e. L# przerasta stukrotnie vipa na bolu. Nie dość, że dotąd nigdy mnie Blitz nie grabnął to jak leciało na mnie kilka skillshotów to je ominęło flashem i dashem pozdro. A Marksman to 95% winratio.

A co do Cassio to niby buff na late ale kto normalny jak pomysli da sie jej farmic?

Opublikowano

cheaty byly sa i zawsze beda, tyle gierek przerobilem gdzie straszyli anti-cheatem, jak to wielce bany poleca i juz nie bedzie mozna grac na hakach, gowno prawda.

Zawsze znajdzie sie sposob na ominiecie pseudo "anti-cheatów"

Opublikowano

Ale zdajesz sobie sprawę, że mała liczba skryptów wysyła pakiety? Kolejny "znawca" który ogłada koniec cheatów, z jak zjebanych rodziców tacy się biorą xD

Moja wypowiedź:

Także tak zdaję sobie z tego sprawę. Wiem również, że jutro masz sprawdzian z pszyry i powinieneś iść się czegoś pouczyć, inaczej za jedynkę w librusie tata da Ci lanie i szlaban i kompa :(

Po drugie, może znawcą nie jestem ale jakieś pojęcie mam w porównaniu do Ciebie. Jeżeli ktoś jest ogarnięty to po moim wpisie powinien wyłączyć wszystkie auto-carry na jakiś czas.

Po trzecie, jakim to trzeba być kapciem, żeby wjeżdżać na czyichś rodziców? Eh...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...