Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zrobić taki generator

Kacapek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, na wstępie powiem że w programowaniu jestem praktycznie zielony. Bardzo prosił bym Was o pomoc. Zastanawia mnie jak ten koleś zrobił te generatory na stronce: http://cryptcoders.com/amazon-gift-card-generator/ One wszystkie wyglądają praktycznie tak samo tylko są troszkę przerobione. Chciał bym też coś takiego zrobić, mógł by ktoś pomóc? Z góry dzięki.

reklama

Opublikowano

Ja wiem że te generatory nie działają ale chodzi mi o to, żeby w łatwy sposób zrobić podobne fake generatory.

reklama

Opublikowano

pewnie gotowy program by mu najbardziej pasował

skoro potrafisz zrobić  i znasz przynajmniej jeden język programowania  już sama możliwość tutoriali z nauki języka umożliwia zrobienie prostego programu mając minimum wiedzy

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Na programowaniu praktycznie się nie znam. Chodzi mi o zrobienie podobnego generatora co na stronce, którą podałem, żeby generował nazwę użytkownika i hasło. Oczywiście nie mają to być prawdziwe dane ale losowo wygenerowany login i hasło.

reklama

Opublikowano

No rozumiem, ale jako że na programowaniu praktycznie się nie znam to prosił bym o jakieś bardziej "łopatologiczne" tłumaczenie. Generator chce zrobić w visual basic, tak mniej więcej go ogarniam ponieważ widziałem parę poradników jak zrobić taki generator ale nie wiem jak zrobić aby był generowany losowy login i hasło.

reklama

Opublikowano

Już poczytałem pare tutoriali, teoretycznie i praktycznie wiem jak to zrobić ale potrzebował bym pomocy z paroma kodami, np żeby po naciśnięci generate sprawdzał czy jest wybrany jakiś Radio button i generował login i hasło. Znaczy kod na generowanie mam ale nie wiem jak zrobić żeby najpierw pokazywało progress bar a dopiero później generowało login. I nie wiem jak dodać tło do aplikacji.

reklama

Opublikowano

Już poczytałem pare tutoriali, teoretycznie i praktycznie wiem jak to zrobić ale potrzebował bym pomocy z paroma kodami, np żeby po naciśnięci generate sprawdzał czy jest wybrany jakiś Radio button i generował login i hasło. Znaczy kod na generowanie mam ale nie wiem jak zrobić żeby najpierw pokazywało progress bar a dopiero później generowało login. I nie wiem jak dodać tło do aplikacji.

Czyli nic się nie nauczyłeś, bo byś umiał 3 razy więcej.

Odpuść sobie te tandetne tutoriala z faje generatorami i naucz się pisać w tym swoim żałosnym vb (tak, gorszy od au3 nawet) i dopiero później zadawaj pytania.

Opublikowano

A ty naucz się odpowiadać na pytania, nic nie wnosisz do tematu to po co się udzielasz?

reklama

Opublikowano

A ty naucz się odpowiadać na pytania, nic nie wnosisz do tematu to po co się udzielasz?

Nic nie wnoszę? Jeżeli chcesz coś to na 100% nie dostaniesz ode mnie gotowca, żeby prosić o pomoc pierw musisz coś UMIEĆ, ale idiocie nie wytłumaczysz.

Jak chcesz gotowca to pisz PW z kwotą, zastanowię się.

Hehe handel?

Opublikowano

Jest giełda, więc nie rozumiem w czym problem.

I magicznym sposobem usunął się Twój post hehe?

Wiem, że jest giełda, ale oferując tutaj handel grozi ban + %-ty.

Opublikowano
Opublikowano

No dokładnie, ja również jestem za zamknięciem tematu ponieważ kolega Nyheq uważa się za wielkiego znawcę wszystkiego i zamiast w czymś pomóc to woli cały czas krytykować. Myślałem że forum jest po to by pomagać ale jak widać myliłem się. 

Pozdrawiam

reklama

Opublikowano
No dokładnie, ja również jestem za zamknięciem tematu ponieważ kolega Nyheq uważa się za wielkiego znawcę wszystkiego i zamiast w czymś pomóc to woli cały czas krytykować. Myślałem że forum jest po to by pomagać ale jak widać myliłem się.

Pomoc dostałeś. Jeśli nie potrafisz z niej skorzystać to potrzebujesz gotowca. Gotowców nie dajemy.

Opublikowano

Pozdrawiam

Nie jestem twoim kolegą hehe.

Pomoc? Pomogłem Ci naprowadzając Cie na właściwą drogę, bo jak widać wolisz gotowce których nie robimy, a jak chcesz kupić to zapraszam do działu giełdy.

Polecam temat @Arkeusa, robi całkiem niezłe apki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...