Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie odnośnie kart graficznych w FIFA 15 :)

Mr.ArA

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Refreshuje sie co 24h ziomuś ;)

Jeśli masz w tym pliku listę kart to są to pewnie oficjalnie wspierane karty ale są wyjątki i gra może działać na tych nie wspieranych :)

Opublikowano

okej sory :) to dziwne, bo moja karta znajduje się na tej liście, a wyskakuje mi błąd że moja karta nie spełnia określonych wymagań.. i to prawda jest, że niektórym osobom gra działa na bibliotekach directx 10.1?

Opublikowano

okej sory :) to dziwne, bo moja karta znajduje się na tej liście, a wyskakuje mi błąd że moja karta nie spełnia określonych wymagań.. i to prawda jest, że niektórym osobom gra działa na bibliotekach directx 10.1?

Zaktualizuj może sterowniki do karty graficznej.

Teoretycznie nie powinna działać na DirectX 10.1.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Ten pik wydaje mi się ze odpowaida za poziom detali w grze bo nawet tam jest napisane level od 1 do 3 i widac ze te slabsze karty maja level detail na 1 a mocniejsze na 3

a tu masz opisane za co odpowiada dany level: 

<level id="0" RESOLUTIONWIDTH="1280" RESOLUTIONHEIGHT = "720"  ASPECTRATIO="1.778"
         RENDERINGQUALITY="2" MSAA_LEVEL="0" WAITFORVSYNC="1"/>
  <level id="1" RESOLUTIONWIDTH="1280" RESOLUTIONHEIGHT = "720"  ASPECTRATIO="1.778"
         RENDERINGQUALITY="2" MSAA_LEVEL="0" WAITFORVSYNC="1"/>
  <level id="2" RESOLUTIONWIDTH="1920" RESOLUTIONHEIGHT = "1080"  ASPECTRATIO="1.778"
         RENDERINGQUALITY="3" MSAA_LEVEL="0" WAITFORVSYNC="1"/>
  <level id="3" RESOLUTIONWIDTH="1920" RESOLUTIONHEIGHT = "1080"  ASPECTRATIO="1.778"
         RENDERINGQUALITY="3" MSAA_LEVEL="2" WAITFORVSYNC="1"/>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...