Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Miotacz Ognia i inne..

TheQuincyMode

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, zauważyłem że od pewnej rangi można zakupić Miotacz Ognia, Minigun i wiele innych ciekawych zabawek. Co o tym sądzicie? Opłaca się to kupować? Nie hejtujcie ze explorer, poprostu nie grałem długo i zacząłem w CA grać od nowa. :) Co by się bardziej przydało mi na Fireteamie? :-)

Opublikowano

Do tych broni musisz jeszcze kupić speca, żeby je założyć.

Opublikowano

@TheQuincyMode bedzie zysk, kiedy bedziesz nim gral jakis dzień ^^. Polecam jeszcze dokupić backpack slot license na 2 specjalną broń :)

TrevorekS_eqsxspq.jpg

Pomogłem? Daj like. To nic nie kosztuje  B) 

Opublikowano

Musiałbyś grać non stop na jakimś fireteam, spec polecam zdobyć z skrzynki Ghost HiSec, a klucz z Joba to zawsze mniej wydane GP.

Opublikowano

Bawiłem sie ogniem na QR elimkach i FT no i oczywiste że na FT sie najlepiej sprawdzał więc prosty wniosek miotacz tylko na FT 

Co do miniguna nie jestem przekonany nawet jeśli masz taką broń to i tak na dłuższą odległośc ( np oil rig korytarz z alpha do bravo ) nawet np z giety lub kazdej broni jak ktos przyceluje cie zdejmie nie polecam strata aksy jak dla mnie xD

smite-SkoczekPL , Drejk

Combat Arms-Baxiu11

2i03s51.png

Opublikowano

Bawiłem sie ogniem na QR elimkach i FT no i oczywiste że na FT sie najlepiej sprawdzał więc prosty wniosek miotacz tylko na FT

Co do miniguna nie jestem przekonany [...] nie polecam strata aksy jak dla mnie xD

Po 1 flame jest op na Quary, tylko trzeba umieć nim grać. 12 dmg na sec to duzo. :)

Po 2 miniacz jest nawet nawet na QR (ogarniesz to kosisz), ale przede wszystkim na gry typu OMA czy spy Hunt. Tylko idiota rozkręca kolbe na far quarter. Wchodzisz na Close quarter i przy vitory lap combo tylko tak leci.

Mogę polecić też M32, grając QR bez problemu zwróci Ci się hajs. Lub kupujesz turreta i campisz na Eli pro, tak najprościej.

@ down Ale z flame leci 2x więcej pkt.. Bo to obrażenia od ognia, a nie pocisków.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Caltropsy też są dobre na fireteam. Jednak jak już bierzesz to minigun będzie lepszym wyjściem, bo możesz wybijać z dalszych odległości moby. Z miotaczem niestety już tego nie zrobisz.

Btw. Warto zaopatrzyć się jeszcze w aidy lub medkita o ile masz tyle kasy.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Czyli podsumowując nie opłaca się kupować miotacza + skin za łączną sumę 4k na 1 dzień? :P Kupiłem plecak i chodzę z czterema broniami, to się chyba bardziej opłaca, co? ;)

Opublikowano

Wiesz zwykłymi broniami nie napijesz tyle punktów co broniami dla speca co powoduje, że dostaniesz mnie exp i gp. Rozwiazanie z 4 broniami jest najtańsze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...