Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Caitlyn vi jinx

Nuts.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka, grałem dziś caitlyn, a dawno nią nie grałem, to nie wiedziałem, że dodatkowa jest ikonka. Że łapie przestępców, czytaj jinx. Ja to działa?

jeśli chcesz żebym znów odpowiedział, zacytuj mnie.

1374609758-U346826.png
Opublikowano

Jeśli sie nie myle to Jinx dostaje 1bonusowego złota za każdego zabitego policjanta (czyt. Cait / Vi) i tak samo chyba to działa w drugą strone,

Opublikowano

Jeśli na mapie znajdzie się jinx vs cait cait vs jinx jinx vs vi lub vi vs jinx to sie włącza jakaś tam zabawa i wtedy jeśli jinx zabije cait albo vi i odwrotnie to dostaje chyba dodatkowego golda. Taka zabawa włącza sie też gdy jest kha i rengar tylko wtedy za zabicie dostają jakieś itemy.

Opublikowano

Jeśli na linii jest Jinx vs Cai, to Jinx dostaje dodatkowe animacje i dźwięku, które drwią z Caitlyn. Jeśli zaś któraś zabije którąś dostają tam troszkę golda więcej.

Opublikowano

Jeśli na linii jest Jinx vs Cai, to Jinx dostaje dodatkowe animacje i dźwięku, które drwią z Caitlyn. Jeśli zaś któraś zabije którąś dostają tam troszkę golda więcej.

o 1 Golda wiecej .

Jeśli na mapie znajdzie się jinx vs cait cait vs jinx jinx vs vi lub vi vs jinx to sie włącza jakaś tam zabawa i wtedy jeśli jinx zabije cait albo vi i odwrotnie to dostaje chyba dodatkowego golda. Taka zabawa włącza sie też gdy jest kha i rengar tylko wtedy za zabicie dostają jakieś itemy.

Zaden item , Kha dostaje dodatkowa Ewolucje , a Rengar wymaxowany naszyjnik ktory sie Zmienia w "Glowe Khazixa" . Obie postacie musza byc na rownym poziomie ale +16 .

Poztym stary , nie rozumiem dlaczego nie potraficie uzywac google :

http://leagueoflegends.wikia.com/wiki/The_Hunt_is_On!

Tu wszystko pisze ..

Edited_1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...