Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 15 Jak zapisać ustawienia sterowania?

Gość Ramzes.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jak zapisać ustawienia w 15?

Bo robię tak :

zmieniam tam na "tylko klawiatura"

potem przechodzę do zmiany klawiszy, potem tam do " alternatywne " ( bo strzałki działają tam ), zmieniam sobie resztę klawiszy, i potem jak biorę ESC i Konfiguracja tymczasowa to nie zapisuje wgl i mam to co na poczatku miałem 

Opublikowano

Pamietam, ze w 14 w demie byl problem ze strzalkami, ale pytanie czy ktos znajdzie rozwiazanie na bolaczke fify 15 z zapisem sterowania

Opublikowano

Pamietam, ze w 14 w demie byl problem ze strzalkami, ale pytanie czy ktos znajdzie rozwiazanie na bolaczke fify 15 z zapisem sterowania

Jest rozwiazanie. Keyboard remapper.

Opublikowano

Musi być jakiś sposób, ja straciłem pada i nie mam jak pograć w demko ;c

Chcesz żebym szybciej odpisał? Dodaj @JameS. do postu.

Opublikowano

A jednak Pawellek miał rację! Oczywiście wcześniej skorzystałem z innego programu i dlatego nie wyszło, ale ten gwarantuje powodzenie.

Polecam robić wszystko jak na tym filmiku https://www.youtube.com/watch?v=WqOL60aTQDw, ściągnąć ten sam program (jest to wersja trial, ale do premiery wystarczy) i cieszyć się grą.

Tylko jest jeden WAŻNY SZCZEGÓŁ.

Wszystko jest na filmiku, ale wolę to napisać, bo bez tego się nie uda. Gdy podmienicie wszystkie potrzebne klawisze trzeba jeszcze wcisnąć button Activate, jednak zrobić to należy dopiero po wejściu do gry, wyborze klawiatury i alternatywnego sterowania. Potem własnie klikamy ten przycisk, program działa w tle, a po wszystkim można powrócić do poprzednich ustawień.

Zawsze takie rozwiązanie lepsze niż żadne. :)

Opublikowano

Mi nie działa to ....

I czekaj do 24 ...

Ten sposób powinien działać.

Może coś źle zrobiłeś?

A jednak Pawellek miał rację! Oczywiście wcześniej skorzystałem z innego programu i dlatego nie wyszło, ale ten gwarantuje powodzenie.

Polecam robić wszystko jak na tym filmiku https://www.youtube.com/watch?v=WqOL60aTQDw, ściągnąć ten sam program (jest to wersja trial, ale do premiery wystarczy) i cieszyć się grą.

Tylko jest jeden WAŻNY SZCZEGÓŁ.

Wszystko jest na filmiku, ale wolę to napisać, bo bez tego się nie uda. Gdy podmienicie wszystkie potrzebne klawisze trzeba jeszcze wcisnąć button Activate, jednak zrobić to należy dopiero po wejściu do gry, wyborze klawiatury i alternatywnego sterowania. Potem własnie klikamy ten przycisk, program działa w tle, a po wszystkim można powrócić do poprzednich ustawień.

Zawsze takie rozwiązanie lepsze niż żadne. :)

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Ja jak włącze w grze ten program to wgl nic nie działa. Ani normalne sterowanie ani to moje ustawione.

Chcesz żebym szybciej odpisał? Dodaj @JameS. do postu.

Opublikowano

Słyszałem, że jak coś się udostępnia to trzeba skana pliczku zrobić.Mógłby ktoś to dla mnie zrobić?

21f0dgn.jpg

Opublikowano

Słyszałem, że jak coś się udostępnia to trzeba skana pliczku zrobić.Mógłby ktoś to dla mnie zrobić?

Tam są tylko zdjęcie.

Nie trzeba nic pobierać.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

@krystse

No przecież to jest ten sam sposób, co opisałem wyżej i na dodatek przy użyciu tego samego programu...

Według mnie nie ma opcji, żeby to nie zadziałało i to jest na ten moment jedyne rozwiązanie, innego nie znalazłem nigdzie.

Opublikowano

Próbowałem jeszcze raz z tym programem i jak np w notatniku pisze coś to pozmienianie jest a w FIFE nie działają klawisze nadal...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...