Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pacz nołts 4.16

TroLLu.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

cassio bedzie mogla miec 45% dodatkowego ap czy tylko 30% przy full stakach?

Opublikowano

Fajnie, że wprowadzili te kolizje ze ścianą Anivi itp, od dawna na to czekałem ^_^

Tylko powiedz kto gra Anivią? Rzadko kiedy spotkasz ogarniętą :D Ale fakt dobra rzecz bo jest to też dodane z ultem J4 a on jest viable.

Opublikowano

Jakie RIP no-skiller, to z*******e ninja-buffy, ale debile zobaczyli tylko zmiany w przelicznikach na 2 skilach i pierdolą głupoty. Nie uciekać z ostatniego polskiego proszę dzieciaki :D

Whw6oFO.png

Opublikowano

Tylko powiedz kto gra Anivią? Rzadko kiedy spotkasz ogarniętą :D Ale fakt dobra rzecz bo jest to też dodane z ultem J4 a on jest viable.

W diamencie 1 jest gość z nickiem Janusz Chrystus, zjechał mnie ostatnio na midzie Anivią ;_;
Opublikowano

Podałem przykład tylko, że Anivia :P ostatnio bardzo często natykam sie na J4. Wydaje mi sie, że będą playsy Gnar + Azir :D

Opublikowano

Jedyne, co mnie zaciekawiło... To art dla Orianny, śliczny :p Powinni jeszcze zrobić rework'a LB - zapomniałam nazwy tego skina,, ale ma czarno-białe włosy (pół na pół), biedą u niego wieje :f

Opublikowano

Jedyne, co mnie zaciekawiło... To art dla Orianny, śliczny :P Powinni jeszcze zrobić rework'a LB - zapomniałam nazwy tego skina,, ale ma czarno-białe włosy (pół na pół), biedą u niego wieje :f

To ja polecam po delektować się oglądaniem artów siona, shena, singeda, rammusa, poppy.

NJxbd4x.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...