Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 15 Problem z padem

michal1320

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cze, w zasadzie mam jeden zasadniczy problem z padem... Używam pada którego zrobiłem przez emulator i w 14 smiagał. Lecz w demo nie che, pozamieniane mam select z start i B z X. Nic nie pomagają  zmiany w emulatorze. Czy do wina tylko tego ze mamy wersje demo? Czy w 15 nie bedzie działal taki trick? Ew jest lista padów kompatybilnych z 15? Xbox odpada, dla mnie trzyma się go jak gówno... 

Opublikowano

W FIFA 15 kompatybilne będą prawdopodobnie te same pady co w 14.

Jeżeli nie chcesz kontrolera od Xbox, to polecam te od Logitech.

Większość z nich współpracuje z grą.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

No ok. Ale moze tylko w demo nie dziala emulator?? Mial ktos moze tez problem ze sterowaniem w demo?

Opublikowano

mam identyczny problem . mam zwykłego taniego pada którym grało mi sie dobrze. Ale miałem wstawiony do gry emulator od xbox360. teraz w tym demie nie mozna tego emulatora uzyć . może jakas mądra głowa wymyśli cos  żeby te nieorginalne pady mogły też działac 

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nie wiem czy zauwarzyleś. Ale to demo zainstalowało się nieco inaczej niż fifa 14. Brakuje kilku folderów itp. Może w pelnej wersji bedzie ok

Opublikowano

W demku 15 x360ce nie działa, nie podpina się pod proces exe tak samo miałem w demku 14. 

Mądra głowa czyli twórcy emulatora raczej nie dadzą wsparcia dla demka.

Opublikowano

Jedynie rozwiązanie to kupna pada kompatybilnego z grą.

Emulatory padów będą działać dopiero w pełnej wersji gry.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

O to mi chodziło. Załatwiłem kompatybilnego pada i smiga. A jeśli emulator bedzie działał w pełnej wersji to gitara.

Do zamknięcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...