Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dicebot 1.0.0 start!

suchelec

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a może byś wstawił skan?

graphic.png

Opublikowano

Rozmiar pliku downloadu :778 KB

Rozmiar pliku Skanu:694487B

Fałszywy Skan

Tak jak napisał kolega niżej, Nie ściągać =)

Carl Johnson Aka CJ

Kings Never Die
After five years at east coast, It was time to go home.

Opublikowano

nie wiem dlaczego jotti zaniżyl wielkość pliku ale trzymajcie skana na virustotal - https://www.virustotal.com/pl/file/01eaad1a2ff41e2d5d5e84931af626266905a0775d4ba6a2c90fb1d3f9c7aeee/analysis/1410339699/ i prosze nie psizcie bzdur..

Gościu nie wiem ile ty masz lat ale nikt już się nie nabiera na takie żałosne sztuczki. Odpal to sobie sam i kradnij konta na swoim komputerze albo nie wiem idz do matki i włóż jej pena do lapka i zgraj a następnie podkradaj hasełka i mów ojcu z kim pisze albo się bzyka. EOT 

Świdwin stacja kolejowa

KOSOVO NIE JEST SERBSKIE.

Opublikowano

Udostępniam wam darmowego dicebota, trochę się nad nim napracowałem z ziomkiem i chce ten temat dalej prowadzić a ty naprawdę myślisz ze siedzi w tym key chociaź zapewne nawet tego niepobrałes? jak masz jakies kompleksy z tym że chce te twoje marne postacie hackować to jesteś idiotą. NIE KAŻDY KTO MA 10 POSTÓW JEST DZIECKIEM KEYLOGERA! 

Odpal to sobie sam i kradnij konta na swoim komputerze albo nie wiem idz do matki i włóż jej pena do lapka i zgraj a następnie podkradaj hasełka i mów ojcu z kim pisze albo się bzyka. EOT 

no ja nie wiem ile ty możesz mieć lat i co masz w głowie pisząc takie coś..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...