Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jestem nowy, kilka pytań

matizal77

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jaką postać którą się przyjemnie gra polecacie na początek ? słyszałem że master yi

czy są jakieś kody bonusowe np. na specjalne okazje lub w gazetach ?

Ogółem jak rozwijać postacie w zależności od postaci ,jakieś wskazówki 

z góry dzięki

Opublikowano

1. Zdecydowanie Yi :) Jest bardzo łatwy do ogarnięcia, silny po 6 poziomie. Nie powinieneś mieć żadnych problemów z graniem nim, a nawet będziesz carrował grę :)

2. Są różne kody bonusowe (np. jakiś event w poratlu społecznościowym i z tej okazji dają 3 kody na darmową skórkę). Dodatkowo jak poczytasz trochę po necie to jak dasz like fanpage, twitterowi i youtubowemu kontu lola to dostaniesz fajnych 3 bohaterów + skórki (wygoogluj sobie)

3. To już musisz o tym poczytać jakiś większy artykuł, lub po prostu zdobywać doświadczenie podczas gry :) Gdybym miał to tutaj pisać to trwałoby to kilka godzin

916741414680034286162.png

Opublikowano

Na poczatek to Master yi, Garen, Ryze do tych 3 postaci to nie potrzeba wiele umiejetnosci wiec w sam raz na poczatek. W skrocie Master Yi budujesz szybosc ataku, krytyki i ad. Garena mozesz off-tanka lub tanka. Ale jak na poczatek zbuduj sobie go full tanka czyli itemy ktore daja Hp i deffa. Buduj w zaleznosci na kogo grasz. (czy przeciwnik jest ap czy ad ) Ryze buduj itemy ktore daja mana i defa lub HP. Nie chce mi sie wiecej pisac, jak bedziesz chcial abym dokladniej wszystko opisal jakie itemy i co i jak to pisz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...