Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Strona WWW pod serwer TS3 dla NPL

RasMatt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, zapewne wielu użytkownikom przyda się ten temat.

Chciałbym stworzyć stronę WWW dla serwera TeamSpeak 3, lecz nie wiem co na niej mógłbym umieścić by nie łamała regulaminu licencji NPL.

Broszę użytkowników forum o podawanie swoich pomysłów w postach.

Pamiętajcie by pomysły były zgodne z regulaminem licencji non-profit.

Pozdrawiam serdecznie :)

Opublikowano

Raczej nie pomogłeś, ponieważ nie chodzi tu o pomoc w wybraniu silnika strony WWW, lecz treści które można zamieścić na swojej stronie WWW które nie złamią regulaminu NPL.

Opublikowano

strona praktycznie nic nie da bynajmniej mi nie pomogla gdyz przyczepili sie ,ze nie widac na niej ruchu i chcieli forum wiec polecam ci postawic jakies forum i pamietaj zebys nie pisal nigdzie ze strona jest w budowie bo tez nie dostaniesz nie moze byc tez reklam

Opublikowano

Mam jeszcze takie pytanko, posiadam na forum plugin który odpowiada za grupę Steam - aktualizuję liczbę członków, liczbę członków online i chciałbym się zapytać czy dozwolone jest tego typu plugin.

post-352041-0-89350400-1410304752.jpg

Opublikowano

Tak, z tym nie ma problemu. Zrób obojętnie jakie forum, najprostrze, wpisz najprostrze informacje na 1-2 msc i potem zacznij sobie dodawać co tylko chcesz jak im się znudzi sprawdzanie :)

Opublikowano

Czy istotną rzeczą jest aktywność na forum?
Tzn jakaś tam pewnie żeby była tylko jak bardzo forum musi być odwiedzane i aktywne?

Opublikowano

Jeżeli planujesz zrobić serwer publiczny na tej licencji to szkoda twojego czasu bo i tak szybciej czy później dostaniesz blackliste.Cóż może i ja sam nawet cb zgłosze..

Licencja NPL nie jest przeznaczona do serwerów publicznych.NIe wystarczy przestrzegać pkt regulaminu typu 0 zarobku,0 dotacji,0reklam,0współpracy itd...Zresztą do czego ta licencja jest przeznaczona to jest nawet napisane na stronie teamspeak.com.

Jeżeli chcesz stawiać serwer publiczny to zapraszam do zakupu licencji

http://sales.teamspeakusa.com/pricing.php?page=aal

No jeżeli potrzebujesz serwer ts3 dla klanu lub gildi i nie wystarczają ci 32 sloty to umiesc na stronie jakies pierdoly typu lista członków gildi ,żadnych gówien typu gametracker (to wkońcu server dla gildi) , hasło załóż na server. ITD...Wystarczy pomyśleć.

Od zawsze tak było że cholerne biedaki  wykorzystywali licencje NPL głównie do serwerów publicznych  bo nie mieli kasy lub nie chcieli wydawać na licke AAL.Na reszcie ten czas już się skończył i pozostają tylko serwery publiczne na płatnych lickach.

A i oczywiscie są jeszcze więksi debile którzy stawiają serwery na lewych lickach którzy także co chwile lecą na blackliste i będą leciec...Może przy jakimś serwerze właśnie dla gildi na jakies 50-60 slotów by to przeszło ale teraz żeby mieć serwer publiczny trzeba mieć licencje płatną :) .

Opublikowano

W żadnej ze swoich wypowiedzi nie mówiłem że chcę otworzyć serwer publiczny, temat dotyczy budowy strony i ich treści by nie łamała regulaminu licencji non-profit, ale dzięki za wypowiedzenie się w tym temacie bo może twoja streść do kogoś dotrze :)

Opublikowano

Jeżeli planujesz zrobić serwer publiczny na tej licencji to szkoda twojego czasu bo i tak szybciej czy później dostaniesz blackliste.Cóż może i ja sam nawet cb zgłosze..

Licencja NPL nie jest przeznaczona do serwerów publicznych.NIe wystarczy przestrzegać pkt regulaminu typu 0 zarobku,0 dotacji,0reklam,0współpracy itd...Zresztą do czego ta licencja jest przeznaczona to jest nawet napisane na stronie teamspeak.com.

Jeżeli chcesz stawiać serwer publiczny to zapraszam do zakupu licencji

http://sales.teamspeakusa.com/pricing.php?page=aal

No jeżeli potrzebujesz serwer ts3 dla klanu lub gildi i nie wystarczają ci 32 sloty to umiesc na stronie jakies pierdoly typu lista członków gildi ,żadnych gówien typu gametracker (to wkońcu server dla gildi) , hasło załóż na server. ITD...Wystarczy pomyśleć.

Od zawsze tak było że cholerne biedaki  wykorzystywali licencje NPL głównie do serwerów publicznych  bo nie mieli kasy lub nie chcieli wydawać na licke AAL.Na reszcie ten czas już się skończył i pozostają tylko serwery publiczne na płatnych lickach.

A i oczywiscie są jeszcze więksi debile którzy stawiają serwery na lewych lickach którzy także co chwile lecą na blackliste i będą leciec...Może przy jakimś serwerze właśnie dla gildi na jakies 50-60 slotów by to przeszło ale teraz żeby mieć serwer publiczny trzeba mieć licencje płatną :) .

To już teraz wiemy skąd tyle backlist :)

qs4J0Fl.png

Opublikowano

1.Na stronie/forum można umieścić np. swój link do FanPage bądź logo sieci serwerów Counter-Strike?
2. Na forum chciałbym dodać swoje serwery Counter-Strike 1.6/GO, i czy nie będzie to łamało regulaminu?
3. Jeśli punkt 2. nie będzie łamał regulaminu to czy mogę do serwera CS umieścić GameTracker na forum? :)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Takie małe odświeżenie tematu, jeśli na forum zamieszczę GameTracker'a z serwera Counter Strike oraz inny serwer TeamSpeak to czy będzie to sprzeczne z regulaminem NPL?

Opublikowano

Tak? To się rozpisałeś :)

Tak - że mogę załączyć serwery?

Tak - złamie regulamin?

Odpowiedział bardzo treściwie. Zobacz jakie zadałeś pytanie: "{...}Czy będzie to sprzeczne z regulaminem NPL" . Odpowiedź: "Tak".

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...