Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skrypt dla Blitza L#

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ten na supporcie jest bugniety bo uzywa sam ulti nawet jak nie trzymasz spacji... polecam blitzcrank.exe wygrywam nim praktycznie kazdego rankeda jak juz musze isc na supporta

Age is just a number :)

Opublikowano

ten na supporcie jest bugniety bo uzywa sam ulti nawet jak nie trzymasz spacji... polecam blitzcrank.exe wygrywam nim praktycznie kazdego rankeda jak juz musze isc na supporta

używa Ci sam ulta bo masz włączone AUTO KS z ulta pozdro.

A co do grabów to mi lepsze robi support niżeli zwykły blitzcrank. Przetestuj oba. Jak jeden będzie Ci słabo trafiał podczas rankeda to szybko zamień i gitara.

Opublikowano

A co do grabów to mi lepsze robi support niżeli zwykły blitzcrank. Przetestuj oba. Jak jeden będzie Ci słabo trafiał podczas rankeda to szybko zamień i gitara.

mam to wylaczone. po uj mi ks na supporcie? 

Age is just a number :)

Opublikowano

support.exe używa czasem nawet ulta na respie nie mając nikogo w zasięgu, dlatego polecam blitzcrank.exe, według mnie nie tylko trafia częściej z q ale i bardziej precyzyjnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...