Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam grywalnego cracked serwera rust. / Cheat

Bomick

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam optymalnego serwera, najlepiej na 25.02. Nie musi być polski. Chciałbym, żeby miał sporo surowców, zwierzątek i nie był zbytnio zatłoczony.

Próbowałem grać na US Dallas czy DerpTeam, ale nie dało rady bo zbyt ciężko jest na nim znaleźć surowce, a zanim zdążyłem nazbierać na domek i śpiwór to padłem 50 razy pod rząd zabijany przez niewyżytych koksów w kewlarach. Mówiłem "I'm friendly" i zawsze dostawałem w zamian przyjazną serię z MP5  xD

Drugie pytanie: Czy istnieje jakiś cheat który generuje przedmioty/surowce? Bo chciałbym sobie jakąś chatkę na początek skleić.

Uprzedzając wasze negatywne komentarze przypomnę, że mój temat znajduje się w dziale "MPCforum - Cheaty, Boty, Bugi, Hacki do gier online -> FPS -> Inne gry FPP -> Rust" więc tematyka chatów jest tutaj jak najbardziej mile widziana. Wszelkie komentarze nie związane z tematem będą zgłaszane.

Proszę o pomoc :)

2ex0sgm.jpg
Opublikowano

Grasz na oryginalnej wersji Rusta?

To mała rada nie polecam używać cheatów ponieważ czesto banuja twórcy.

I gdy dostaniesz takiego jednego z banow to mozesz sie pożegnac z grą na innych serwerach ponieważ ban jest perm na cala gre .

Jeżeli masz oryginalna wersje i chcesz ryzykować a raczej i tak zostanie Twoje konto  zbanowane wiec robisz to na własne ryzyko.Na tej stronie szukaj tam są wszelakie czity do rusta dodam że kazdy z cheatów jest wykrywalny i zły krok i żegnasz się z grą :

http://www.unknowncheats.me/

Jeżeli masz pirata i szukasz serwerów to tutaj masz dużo do Cracked:

http://crackedrustservers.enjin.com/forum/m/19611458/viewforum/3679675

Mała rada jeżeli chcesz się pobawić na czitach sciągnij sobie piracka wersje .

Opublikowano

Dzięki, znalazłem już serwer 

http://crackedrustservers.enjin.com/forum/m/19611458/viewthread/14349324-europe-magma-252-no-lag-247-whitelist

Bardzo dobrze mi się tam gra, mam już spory domek i trochę broni. A cheatów w sumie nie potrzebuje bo bez nich radzę sobie dobrze. 

EDIT: jednak rustafarian ssie ;d grałem tam jakiś czas ze znajomym, zawsze gdy ktoś na mapie ginie jest lag na jakieś 10-15 sec. Na dodatek zostaliśmy obaj zbanowani za to że mój znajomy zabił kogoś z hunting bow ze 100m.. admin napisał że to nie możliwe i dał nam perma, chociaż nigdy nie używaliśmy cheatów w Rust.

Teraz gram na Dallas US i jest o wiele przyjemniej. Serwer działa płynnie, co godzinę wywala z niego wszystkich ale wolę to niż ciągłe lagi.

2ex0sgm.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...