Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc Warrock nie chce się zainstalować.

PioruneQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam..

Mam problem, chciałem wrócic do WR, lecz nie mogę go zainstalować, pomoże ktoś?

Wyskakuje błąd ktory pokazany jest na zdj... 

POMOCY ! 

http://prntscr.com/4l8v66

Masz wyłączonego antywirusa podczas instalacji? Ilu bitowy masz system? Masz zainstalowane wszystkie potrzebne programy?

Próbowałeś zainstalować wr'a na innej partycji? Oczyść kompa programem CCleaner lub Odkurzacz.

Opublikowano

Masz wyłączonego antywirusa podczas instalacji? Ilu bitowy masz system? Masz zainstalowane wszystkie potrzebne programy?

Próbowałeś zainstalować wr'a na innej partycji? Oczyść kompa programem CCleaner lub Odkurzacz.

Mam wyłączonego antywirusa, 32 bitowy, wszystkie programy, tzn. ?, próbowałem, nie działa, przeczyściłem CCleanerem - nie pomoglo.

Opublikowano

Mam wyłączonego antywirusa, 32 bitowy, wszystkie programy, tzn. ?, próbowałem, nie działa, przeczyściłem CCleanerem - nie pomoglo.

Wszystkie programy tzn. C++ 2010, NET. Framework 3.5/4.0/4.5 oraz Service Pack dla Systemu Windows.

Jaki masz System Windows ?

Opublikowano

Wszystkie programy tzn. C++ 2010, NET. Framework 3.5/4.0/4.5 oraz Service Pack dla Systemu Windows.

Jaki masz System Windows ?

Windows 7 home premium

mam net. framework 4.5 tylko i C++ 2010

Opublikowano

Windows 7 home premium

mam net. framework 4.5 tylko i C++ 2010

To pobierz i zainstaluj Service Pack 1 dla Windows 7 x32 bit oraz usuń Net Framework 4.5 i zainstaluj po kolei 3.5/4.0/4.5

Gdy to wszystko zrobisz uruchom ponownie komputer.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...