Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

K1 Pomocy!

xSytse

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam prosbe moglibyscie mi wytlumaczyc jak mozna zdobyc te gold k1 ?

bo slyszalem ze teraz jest jeden cod dla wszystkich i k1 dla karzdego czy to prawda?

za pomoc oczywiscie + ;d

MILENIUM FANS !

Pomogłem ? daj Lubie To ! nic cię to nie kosztuję :)

Opublikowano

k1 golda mozna dostac za promocoda chyba ze tez kupic go mozna bo na emailu dostalem taka wiadomosc ale jak masz promocoda z gry to nie raz ci sie uda bo trza byc zalogowanym na gamersfirst a nie mozesz byc zalogowany na warrocku w czasie gry musi ktos ci podyktowac to ale tera chyba jest ze mozna za g1 credit kupic k1 gold

delete by mount

Opublikowano

k1 golda mozna dostac za promocoda chyba ze tez kupic go mozna bo na emailu dostalem taka wiadomosc ale jak masz promocoda z gry to nie raz ci sie uda bo trza byc zalogowanym na gamersfirst a nie mozesz byc zalogowany na warrocku w czasie gry musi ktos ci podyktowac to ale tera chyba jest ze mozna za g1 credit kupic k1 gold

a za ile ? ;p

MILENIUM FANS !

Pomogłem ? daj Lubie To ! nic cię to nie kosztuję :)

Opublikowano

zaraz tam poobczajam i wam powiem, ale oczywiscie musicie dac + bo za free niedam xD

mpck.jpg

blagam zdejmijcie troche % , bede pomagal i pisał tuty, ale prosze zdejmijcie

Opublikowano

to jest tak trzeba kupic za 299g1 czego nie polecam bo goldy od zwyklych sie nie roznia, lub dostaje sie za promoska jak sie kupi golda na 30dni

mpck.jpg

Opublikowano

to jest tak trzeba kupic za 299g1 czego nie polecam bo goldy od zwyklych sie nie roznia, lub dostaje sie za promoska jak sie kupi golda na 30dni

ta ale to reklamuja przez ten weekend tylko

delete by mount

Opublikowano

Jejku jakie neo gold itemy nie mają recoila czyli co? nie idzie w górę wgl celownik opyla się kupić gold scorpiony gold itemy są na 8 slot i kosztują 800g a jak ma się np retaila to jest git bo masz na 8 slot giwerę tylko że nie złotą

Opublikowano

bmwtad ty sie urwales z dzialu tibia czy skad? bo po pierwsze cie nie rozumiem a po drugie ulepszenia w zlotych itemach maja byc dopiero w grudniu... wiec wracaj do swojego dzialu i pa pa

mpck.jpg

Opublikowano

bmwtad złote bronie nie różnia się niczym prócz wyglądem nie mają tam mniejszego recoli jak to pisałeś

up nie unoś się tak człowiek popełnia błędy ;p

topic ten event ma być do polowy kwietnia ;p

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...