Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 14 ZABLOKOWANE KONTO FUT

emqu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wejdź na livechat, w około 20min ci powinno znaleźć gościa który zada ci 3pytania(Pytanie awaryjne origin, imie i nazwisko oraz mail) a potem odblokuje futa ;)

Opublikowano

Jak nie cheatowałeś, nie kupowałeś 11121212mln coinsów to widocznie jakiś błąd i jak napiszesz to naprawią.

Witam, daje Tobię lik'a ? Widocznie zasłużyłeś.

Opublikowano

Wejdź na livechat, w około 20min ci powinno znaleźć gościa który zada ci 3pytania(Pytanie awaryjne origin, imie i nazwisko oraz mail) a potem odblokuje futa ;)

Imię i nazwisko nie jest obowiązkowe. Nawet możesz mu powiedzieć, że jesteś Zygfryd, bo on potrzebuję tej informacji, aby mówić ci po imieniu.

TuByłaSygnatura.png

Opublikowano

Ja nie napisałem że jest obowiązkowe tylko że o to pyta ;)

Pyta = oczekuję odpowiedzi, na zadane pytanie. W większości wystarczy pytanie awaryjne, aby ci pomogli.

TuByłaSygnatura.png

Opublikowano

Na live odpowiedź po 5-30 min.

Czekałem tydzień na odpowiedź drogą mailową - dostałem

Zwrócili coinsy? Nie.

Nikt nie wie kiedy, ale kontakt poprzez mail/support/live chat/telefon musisz mieć.

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Myślisz że oni siedzą 24/7? To nie boty ;) Musisz popróbować co kilka godzin. Poza tym jak masz zablokowanego futa to sam możesz ustalić nowe pytanie chyba że kupiłeś konto ;)

Opublikowano

Myślisz że oni siedzą 24/7? To nie boty ;) Musisz popróbować co kilka godzin. Poza tym jak masz zablokowanego futa to sam możesz ustalić nowe pytanie chyba że kupiłeś konto ;)

Gdzie ustawić te pytanie? Link, coś?

PAŻAŁSTA

Opublikowano

Wchodzisz na ut na kompie/przegladarce i samo wyskakuje ;) Musisz wejsc na urzadzeniu na ktorym ustalane bylo ostatnie pytanie

Opublikowano

Wchodzisz na ut na kompie/przegladarce i samo wyskakuje ;) Musisz wejsc na urzadzeniu na ktorym ustalane bylo ostatnie pytanie

Konto mam od kumpla, więc zaraz do niego napisze :P

@Edit

Kolega wbił na strone FUT, ale nic mu nie pokazywało, że ma zmienić pytanie czy coś, więc On instaluje fife i zobaczy w grze jeszcze :P

PAŻAŁSTA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...