Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie o bana podczas korzystania z hacków

xNone

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Jeśli bd grał na hackach to zaraz po zalogowaniu team warrock'a będzie wiedział że mam hacki odpalone czy dopiero jak ktoś mnie zgłosi?

6833714485704641138151.jpeg

Opublikowano

Jeżeli cheat ma ByPassa, czyli praktycznie każdy, HackShit jest "wyłączony".

Możesz dostać bana za np. masowe opk, jakiś superjump jak będą mieli zdjęcia, albo admin wbije do pokoju i wykryje u Cb cheata. Oczywiście nie jest w stanie GM wykryć Chamsa, ESP itp. Jedynie jakiegoś Speeda, SuperJumpa.

1365881062-U68160.png

Opublikowano

Ale to tylko konto, na nexonie hackerow nie obchodzi ban na konto tylko dobra zabawa, jak masz bana na jakims koncie o niskim lvlu to tworzysz nowe konto i cheatujesz dalej :) ,nie wiem czemu nexon nie daje bana na ip o_O

Opublikowano

Ale to tylko konto, na nexonie hackerow nie obchodzi ban na konto tylko dobra zabawa, jak masz bana na jakims koncie o niskim lvlu to tworzysz nowe konto i cheatujesz dalej :) ,nie wiem czemu nexon nie daje bana na ip o_O

to proste, gdyby zablokowali CIe na ip, to moga byc pewni, ze od Cb nie zarobią złamanego grosza, a tak jest szansa, ze zrobisz nowe acc i skusisz sie na 1 z promocji :P

Opublikowano

Nexon liczy tylko na kasę , zero jakiejś większej pracy przy serwerze a tylko to co umieją robić to nowe promocje , nowe boxy , obniżki o 40 % , ale to jest nexon zamiast rozwijać gre to wolą sobie kase ładować do portfela ...

Opublikowano

Nexon liczy tylko na kasę , zero jakiejś większej pracy przy serwerze a tylko to co umieją robić to nowe promocje , nowe boxy , obniżki o 40 % , ale to jest nexon zamiast rozwijać gre to wolą sobie kase ładować do portfela ...

To teraz napisz jaki jesteś pr0 i zrobiłbyś w ROK więcej niż Nexon w 2 tygodnie, bo przecież jesteś taki dobry i to jest 5 minut roboty co nie?

Opublikowano

To teraz napisz jaki jesteś pr0 i zrobiłbyś w ROK więcej niż Nexon w 2 tygodnie, bo przecież jesteś taki dobry i to jest 5 minut roboty co nie?

Szczerze ? niektore bugi wymagały tylko drobnych zmian w bazie danych, a oni sie z tym bawili jakby trzeba było cały serwer od nowa stawiać :p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...