Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co sie kuźwa dzieje

Raise the Phend

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, mam problemy z tym j****ym lolem.

No to tak: Włączyłem grę, załadowało mi się 100%, nic się nie działo, dołączyłem do gry w 5 minucie. Kolega z którym gram duoq miał to samo. Dobra, c**j, wygraliśmy, kolega ma serie do golda a mi potrzeba troche lp. Podczas gry miałem skoki pingu do 2k. Odczekaliśmy, ogarnąłem lapka i internet. Dobra, c**j, postanowiliśmy znowu zagrać rankeda. I teraz jest kuźwa problem. Załadowałem się normalnie, wygrywałem bota. Wow pomyślałem sobie, easy win, jeszcze 2 winy i kolega będzie goldem V. Gram sobie gram... 7 minuta, dominujemy bota totalnie. J*b, lag. Pomyślałem sobie "dobra, c**j poczekam z minute". Czekam, czekam... Nic. "Dobra, zresetuje lola"... I C***A. Albo błąd, że nie udało się połączyć z serwerem albo pokazuje mi ten j****y  napis "League of Legends"...

Opublikowano

Żadnych ddos, tylko ja z kolegą mamy ten problem, teraz w tej grze tylko ja miałem ten problem, nikt nie miał powodu by mnie ddosować (może lucian ale on też był afk przez 10 min ale to podobno z jego winy). W firewallu lola od dawna mam w wyjątkach, drophack raczej nie mozliwy bo kazdy mialby laga a miałem tylko ja a mojemu koledze (który ma tutaj konto nawet) ping skakał do 200. 

Opublikowano

Gubisz pakiety albo masz wolny internet albo grales i bylo pochmurno , mozesz przeskanowac kompa w poszukiwaniu wirusów i wyłączyc wszystkie programy typu origin/skype/ts3/gg (chyba ze np gadasz przez skype) i przed kazdym rankedem zagrac z 5-10 minut customa

Opublikowano

Nie mamy tego samego internetu, mam szybki internet (50 Mb/s download, 5 Mb/s upload, 30 ping (50 w lolu)), wszystkie programy zabierające internet mam wyłączone, nie było pochmurno. Plus LTE 150 Mb/s, pierwszy raz zdarzyły mi się skoki pingu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...