Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Perła leony

BubskixD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pytanie dotyczace perly leony (oryginalnej)

Otwieralem boxy na noobku, chcac dropnac pirata na innej postaci.

Dropnalem Leone - pewny siebie, ze da sie handlowac nie da sie.

Tutaj pytanie: Czy da sie przerzucic Leone jak wrozki  i czapki przez magazyn famowy?

Z gory dzieki za odpowiedz.

Opublikowano

Możesz przerzucić przez magazyn bez problemu...

W 1 poscie napisalem ze PRZEZ FAMOWY, nie zwykly

BTW, czasem nie da sie nimi handlowac po evencie?

Opublikowano

Niestety taka firma.. Gamefail nawet na Event nie udostępni nic za darmo... wszystko z Eventu powinno się sprawdawać normalnie..

nawet SP Pirata.

Co do magazynu famowego nie wiem czy się da ^^ raczej wątpię a jeżeli się da to polecam nie przyznawać się do tego(bo zaraz zablokują tą możliwość.

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Opublikowano

@(:Xevik:)

Jak doładujesz tyle nd ile ładuje wiekszość osób to nie będziesz musiał zbierać syfu z eventu i gadac na firme która ci gre trzyma Gamefail. Jak sp pirata sprzedawac normalnie, SP wkłada się do pudła SP więc o czym mówimy. 

Żałosne myślenie dzieci w grach pay 2 win.

1385975953-U914647.png

Opublikowano

Mozesz tylko przezucać przez magazyn własny. Co do wrózek jestem pewnien ze idzie je przenieść przez famowy, ale nie jestem pewien co do tych itemków eventowych.

Niestety masz Leonę w oryginalnej perle więc nieda się ją handlować nawet po skończeniu eventu nie będzie się dało tego zrobić. 

Jedynym rozwiązaniem gdy chcesz ją sprzedać jest wyjęcie jej z oryginalnej perły i wsadzenie do perły partnera ale niewiem czy wtedy nie wyjdziesz na -.

Pozdrawiam Light :)

Opublikowano

@(:Xevik:)

Jak doładujesz tyle nd ile ładuje wiekszość osób to nie będziesz musiał zbierać syfu z eventu i gadac na firme która ci gre trzyma Gamefail. Jak sp pirata sprzedawac normalnie, SP wkłada się do pudła SP więc o czym mówimy. 

Żałosne myślenie dzieci w grach pay 2 win.

Nie jestem dzieckiem :) mam 20lat i doceniłem wartość pieniedzy + porównałem gry GF do innych gier.

a dzieciakiem lub raczej frajerem jesteś ty że dalej płacisz za ten s**t :D nic tam nie ma tylko IS, pewnie też głosujesz na ludzi typu Tusk.

Jeżeli nie widzisz nic złego w P2W to powodzenia bo wasz Nostale upadnie ;)

Już niedługo skończą pisać pliki i tylu tam graczy zostanie co nic.

żeby nie było: nie można przerzucić, sprawdzałem.

jedynie przez swoj magazyn możesz.

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Opublikowano

Nie jestem dzieckiem :) mam 20lat i doceniłem wartość pieniedzy + porównałem gry GF do innych gier.

a dzieciakiem lub raczej frajerem jesteś ty że dalej płacisz za ten s**t :D nic tam nie ma tylko IS, pewnie też głosujesz na ludzi typu Tusk.

Jeżeli nie widzisz nic złego w P2W to powodzenia bo wasz Nostale upadnie ;)

Już niedługo skończą pisać pliki i tylu tam graczy zostanie co nic.

żeby nie było: nie można przerzucić, sprawdzałem.

jedynie przez swoj magazyn możesz.

Eh no nic, dzieki za odpowiedz, musze kupic perle w takim razie, leony byly wystawione po 15kk wiec perle kupie za 10 to niby to 5kk wiec jest okej.

Mozna zamknac  :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...