Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PixelHC

chmurzysty

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@GoblicPL Dzięki za opinię , Zapraszam ciebie oraz wszystkich graczy na event który odbędzie się 13.09.2014 (event został przełożony z racji iż wystąpiła mała komplikacja miał się odbyć 10.09 odbędzie się 13.09)  

Event będzie polegał na wybieraniu odpowiedzi poprawnych , wygra 2 osoby VIP oraz kilka osób nagrodę pocieszenia !

@Edit : zostałeś dodany do osób które chcą wziąć udział w evencie prowadzonym w tym temacie ,

Jak wiecie iż są wystartowane 2 eventy

- 13.09.2014 na serwerze ox (prawda /fałsz)

- 15.09.2014 na opinie na temat serwera w temacie (należy zostawić swoją opinie w tym temacie)...

Zapraszam na PixelHc.maxc.pl lub PixelHc.pl

Opublikowano

- Na serwerze zostało wprowadzonych kilka poprawek , 

- Dziękujemy iż  w godzinach popołudniowych dochodzi do 20 osób online

- Daria awansowała na wyższy stopień Helper (pomaga graczom , rozmowy na ts3,skype,gra)

Serwer działa na: 1.7.2 ,1.7.4,1.7.5,1.7.8,17.9,1.7.10

Opublikowano

Event na komentarz został zakończony ,postanowiliśmy iż vip dostanie każdy uczestnik

@GoblicPL

@szymci

Po nagrodę prosimy zgłaszać się na prywatnej wiadomości , wraz z swoją nazwą  w grze !

@-Edit Proszę Moderatora o dołączenie posta do wypowiedzi wcześniejszej (gdy ogłaszałem wyniki wydarzenia zapominałem edytować post).......

Opublikowano

Serwer świetny :) Ciągle się rozwija, pomocna administracja. Udogodnienia dla graczy typu FastCrafting, oraz MenuSerwera. Polecam !

BRAKUJE TYLKO WAS !

/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/

\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\

Opublikowano

@Kalezz dzięki za wypowiedz 

Prosił bym tez o komentarze związane z nowościami jakie chcecie zobaczyć na serwerze!

Jakiekolwiek propozycje na pw , lub w temacie

Zapraszam na serwer , tak jak @Kalezz napisał

BRAKUJE TYLKO WAS !

Opublikowano

Nie wejdę.

Powód?

Taka marna prezentacja że NIC się prawie nie dowiedziałem.

Wszędzie to samo. Zero nowości.

Dodajcie przynajmniej: SG, HNS, SCB, BSG, TWD

Opublikowano

Nie wejdę.

Powód?

Taka marna prezentacja że NIC się prawie nie dowiedziałem.

Wszędzie to samo. Zero nowości.

Dodajcie przynajmniej: SG, HNS, SCB, BSG, TWD

Wejdź to zobaczysz jakie są nowości , są autorskie pluginy : Magiczna teleportacja , krówczak , menu funkcjonalne dla grupy , gildie 30% moje , obsydian 3 pkt wytrzymalosci - regenacja 1 pkt 15sek , i wiele więcej !

Prosił bym nie oceniać serwera po prezentacji , zapraszam 

Dla osoby wyżej like za ocenianie bez wejścia na serwer !

• 5 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...