Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam serwera ważne

xwxeaw

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Od pewnego czasu szukam jakiegoś fajnego serwera. Przejrzałem całą masę serwerów easy , ale zauważyłem , że takie serwery są zrobione (delikatnie mówiąc) na odpierdziel. Masa bugów i dzieci co mają zerową wiedzę o MT. Do tego mają sporo niedopracowań. Dlatego zwracam się do was forumowiczów :) Jaki serwer byście mi polecili? Dla ułatwienia może podam parę rzeczy , których oczekuję od serwera.

-Przede wszystkim , żeby było z kim pograć , pogadać , żeby nie było jak na innych serwerach , że na całą mapę max 3-4 osoby i w miastach to samo. Serwer ma tętnić życiem , chat się przesuwać ma do góry a nie stać w miejscu.

-Ogarnięta Administracja , która interesuje się serwerem (żeby nie było tak jak na np Xe*oxie...)

-Brak bugów 

-Serwer easy , medium lub medium-hard(Najlepiej jednak medium hard , bo takie zazwyczaj są najbardziej dopracowane)

-Serwer , żeby nie był ustawiony pod IS 

-Dobrze by było , jakby były jakieś nowe misje z ciekawymi nagrodami

-Mile widziane serwerowe szkatułki , aczkolwiek nie są one konieczne.

-6/7 również nie jest niezbędne.

-Fajnie jakby były jakieś mounty i zwierzaki , które można zdobyć w grze a nie tylko poprzez IS

Wiem , że pewnie sporo wymagam , ale chcę pograć na jakimś konkretnym serwerze , a nie jakimś oschniętym ze 100 graczami online w dzień , z czego połowa z nich to buffy... I zanudzić się można na śmierć , bo ani z kimś pogadać , ani pvp a expić trzeba 50 lvl na jednej mapce jak to na niektórych jest ... Siedzisz w tej atlancie i lejesz moby przez 50 lvl... Masakra... 

Tak więc czekam na wasze propozycje . Podawajcie serwery , na których gracie bądź graliście , takie które są godne polecenia i nie ma 1 eventu na miesiąc;P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...