Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dokładne pytania co do gry, wymagania.

xRivenn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No więc ja grałem w gry takie jak mt2,lol, i kilka innych 

wszystkie to nuda mi się znudziły 

postanowiłem zagrać w Silkroad ;p

i tu nwm jak zacząć hmm powie ktoś jakie są wymagania tej gry ;p ?

i jaki najlepiej serwer wybrać ja zwykle gram na jakiś łatwych nie chce trudnych ;p 

i nwm co jeszcze jak wbije do gry to cos tam ograne może mi ktoś coś powiedzieć na temat tej gry dziękuje pozdrawiam ;D

Opublikowano

Silkroad ma małe wymagania, więc o to bym się nie martwił, a odnośnie gry to najlepiej zacznij od niskiego capu tak jak było kilka lat temu na oficjalnym serwerze,

polecam pograć na ECsro, ponieważ jest tam tylko do osiągnięcia lvl 70-ty i jest dostępna tylko jedna rasa, zatem nie będziesz miał problemu zrozumieć system gry.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jak na start nie wbijaj naservy globalene bo ci sie znudzi po wbiciu 50 lv ( exp wolno leci ) 

Polecam eryxonline gap 80lv old scholl czyli wyciagniete co najlepsze z silkroadonline ;) 

Szukamy chetnych ludzi do gry ^^ 

Gra polega na tym samym co mt2 tylko ma bardzij fantazyjna grafike lepsza grafike wiecej questow ;) 

Wiecej mozliwosci :) 

Glowna zaleta to system jobow ( zawodow )  

Karawany na 5* z udzialem 10 traderow bronionych przez hunty a atakuja ich thiefy ;) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...